Αγαπητά μου παιδιά

Καλοί μου συνάδελφοι

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή συγκυρία, όπου αφ’ ενός η πανδημία του covid 19 χτυπά με πρωτοφανή αγριότητα τον πλανήτη μας με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα, αφ’ ετέρου καλούμαστε να αποδείξουμε στον εαυτό μας πρώτα και μετά στον υπόλοιπο κόσμο, πως σεβόμαστε τις συνέπειες, αλλά δεν τρομάζουμε από αυτές.

Τίποτε δεν έχει τελειώσει, και αν δεν προσέξουμε μπορεί όλες οι θυσίες που με εξαιρετικό τρόπο, ο λαός μας κατάφερε να καταστήσει την Πατρίδα αξιοθαύμαστη στην οικουμένη, να πάνε χαμένες με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Έχουμε γνώση και αποφασιστικότητα να εφαρμόσουμε τις συμβουλές των ειδικών και να επανέλθει η Πατρίδα σταδιακά στην κανονικότητα που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη ως άτομα και ως κοινωνία.

Είναι ύψιστη στάση ευθύνης η τήρηση των αποστάσεων και των άλλων μέτρων, απέναντι πρώτα στους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας, αλλά και απέναντι στην κοινωνία, που προσπαθεί να ορθοποδήσει, από τις τρομερές οικονομικές, κοινωνικές και φυσικές συνέπειες του αόρατου εχθρού.

Η σκέψη και προσευχή μας είναι για σας που φτάνοντας στο τέλος του δύσκολου ανήφορου της σχολικής σας ζωής, θα πετύχετε το όνειρο της ακαδημαϊκής επιτυχίας, που τόσο προσπαθήσατε.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση και ωριμότητα σας

Καλή επανεκκίνηση και ο καλός Θεός να σας δίνει φώτιση και δύναμη επ’ αγαθώ της πατρίδας και υμών των ίδιων

Απόστολος Βαγενάς Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός-Ιταλία: Μειώνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι – 165 νεκροί σε 24 ώρες
Επόμενο άρθροΟργισμένη δήλωση Μάκη Ζουμπλιού για τους πολιτικούς, σχετικά με τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές απο χαλάζι