Την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησαν την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας και το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Καβάλας.

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Κέντρου, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή, η Α’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων, κυρία Όλγα Αμπατζιά, η αναπληρώτριά της, κυρία Α. Παπαγιαννάκη, ο κ. Σ. Κρεμμύδας, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου ως εκπρόσωπος της ΕΣΑμεΑ, η Β’ Αντιπρόεδρος, κυρία Κατερίνα Χατζηδημητρίου και η αναπληρώτρια της, κυρία Μ. Τσάνα, οι αναπληρωτές Προϊστάμενοι Διεύθυνσης του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού, κυρία Μ. Δεμιρτζή και του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων, κυρία Σ. Γιαννουλίδη, ο κ. Ν. Κυριακάκης, εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, ωφελούμενοι, εργαζόμενοι, εθελοντές, γονείς, καθώς και ανάδοχοι γονείς.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ Σ. του Κέντρου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, κ. Στέφανο, ο οποίος παρευρέθηκε και ευλόγησε την βασιλόπιτα, τον κύριο Α. Μουμτζάκη, εκπρόσωπο του Δημάρχου Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη, τον κ. Ι. Αγγελιάδη, εκπρόσωπο του Βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριου Λαζαρίδη και τον κ. Μαρινάκη, εκπρόσωπο του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ι. Πασχαλίδη.

Επίσης, για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, κ. Θωμά Χατζούλη (“Forno”) για τη βασιλόπιτα και τα πιτάκια, κ. Α. Σκλαρη, κ. Χρυσανθίδη, κ. Φελλαχίδη και κ. Κρουστάλλη για τα διάφορα κεράσματα που πρόσφεραν για την εκδήλωση.

Τα τυχερά παιδιά των Παραρτημάτων, που πέτυχαν το φλουρί, κέρδισαν από ένα τάμπλετ.

Προηγούμενο άρθροAlex Haditaghi: O Ιρανοκαναδός που φέρνει τα Hamptons στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Παγγαίου τίμησε τον αείμνηστο Αρχιμανδρίτη Αυγουστίνο Μαστέλο