Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας σε συνεργασία με την Action Team ευχαριστεί όλους εκείνους, τους συμπολίτες μας, που την περίοδο της πανδημίας του Covid – 19, ενώ εμείς μέναμε ασφαλείς στα σπίτια μας, αυτοί εργάζονταν για όλους εμάς.

Η ιδέα ήταν του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη ο οποίος ήθελε να ευχαριστήσει εκ μέρους όλων των πολιτών της Π.Ε Καβάλας τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης απευθύνθηκε στην εθελοντική ομάδα Action Team για την υλοποίηση της ιδέας του.

Έτσι το πρωί της Κυριακής 17 Μαΐου 2020 με τη βοήθεια ενός γερανού το μπροστά τοιχος του Διοικητηρίου της Αντιπεριφέρειας ντύθηκε με 2 τεράστια πανό.

Στο ένα πανό έγραφε με μεγάλα γράμματα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και στο άλλο επιχείρηση φωτογραφίες απο έναν διασώστη του ΕΚΑΒ, μία νοσηλεύτρια του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Καβάλας, ένας ντελιβερας, ένας αστυνομικός, μία εργαζόμενη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας και μία πωλήτρια σούπερ μάρκετ.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Παναγιωτόπουλος: Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μοιάζουν με σκωτσέζικο ντους
Επόμενο άρθροΞεκινά η 3η φάση για να «μείνουμε ασφαλείς»: Ανοίγουν σχολεία, εμπορικά κέντρα, αρχαιολογικοί χώροι και μετακινήσεις εκτός νομού