Με τη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών, τα οποία ανήκουν στις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες, ξεκίνησε την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, στην πλατεία Ελευθερίας, το τουρνουά μπάσκετ 3×3 που αποτελεί τον τρίτο από τους είκοσι πέντε (25) συνολικά σταθμούς του GR NATIONAL TOUR της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Το τουρνουά θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, με τις αναμετρήσεις των υπολοίπων κατηγοριών και τους αγώνες που δεν διεξήχθησαν σήμερα λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες.

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση Kavala 2022 – 3x3GR National Tour είναι μέρος του Quest που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Τουρνουά 3×3 στη χώρα μας και οδηγεί τον νικητή στους τελικούς αγώνες της Αθήνας και στο World Tour του Παρισιού.

Οι 25 πόλεις που συμμετέχουν στο 3×3 NATIONAL TOUR της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Καβάλα, Σέρβια Κοζάνης, Λάρισα, Ιωάννινα, Άρτα, Πάτρα, Ελευσίνα, Κόρινθος, Καλαμάτα, Αθήνα, Πειραιάς, Ραφήνα, Φυλή, Γλυφάδα, Παραλία Ψάθας, Κηφισιά, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Ικαρία, Κάλυμνος, Ρόδος, Κως.

Προηγούμενο άρθροΣύμφωνα με τον Δήμαρχο Καβαλας, τον Σεπτέμβριο θα επαναλειτουργήσει το 12ο Δημοτικό Σχολείο
Επόμενο άρθροΡεζίλη η Ξάνθη στο Πανελλήνιο