Οριστικά και αμετάκλητα στις 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα» στην αγορά της Καβάλας. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης δήλωσε ότι είναι απόλυτα έτοιμοι για να διοργανώσουν μία γιορτή της αγοράς.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είναι όλα έτοιμα όσον αφορά τα διαδικαστικά, τα τεχνοκρατικά σημεία σε ό,τι έχει να κάνει με τους υπόλοιπους φορείς που συνδιοργανώνουμε τη Λευκή Νύχτα.

Σιγά- σιγά τελειώνουμε και με τις δράσεις που θα γίνουν σε όλο το μήκος της οδού Ομονοίας, στους πεζοδρόμους και γενικά σε όλες τις εμπορικές οδούς, τον Άγιο Νικόλαο, στις περιοχές που θα διοργανωθούν διάφορα event. Πλέον, έχουν μπει και τα καταστήματα εστίασης και τα street café που είναι πάρα πολλά. Θα ενσωματωθούν και αυτά στη Λευκή Νύχτα. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Δύο χρόνια δεν είχε γίνει η Λευκή Νύχτα λόγω κορωνοϊού, φέτος δεν υπάρχει ζήτημα με τα πρωτόκολλα και θα δούμε ότι προχωρώντας προς το καλοκαίρι κι άλλες εκδηλώσεις θα γίνουν. Μέσα σε όλη αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε, ψυχολογική και οικονομική, ας κάνουμε και κάτι για τον εαυτό μας λίγο να έχουμε μια ανάταση της ψυχολογίας γιατί νομίζω ότι το χρειαζόμαστε».

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Πρόσθεσε ότι «είμαστε πολύ καιρό με τη μάσκα, τα πρωτόκολλα υγιεινής και τα μέτρα ασφαλείας. Έχουμε κλείσει δύο χρόνια. Έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας γενικότερα. Αν έμποροι γράφαμε βιβλίο για όλα αυτά, θα ήταν τόμοι, όμως προσαρμοστήκαμε και συνεχίσαμε να υπάρχουμε. Φέτος, μετά από δύο χρόνια, θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα και θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι κάτι που το θέλει ο κόσμος. Όπως έγιναν συναυλίες με πολύ κόσμο πέρυσι το καλοκαίρι, έτσι μπορεί να γίνει και Λευκή Νύχτα, τηρουμένων των αναλογιών και είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να βγουν, να περπατήσουν στην αγορά, να διασκεδάσουν και να καταναλώσουν».

Προηγούμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Άψογη η διοργάνωση, χρήσιμη η ομιλία
Επόμενο άρθροΔήμος Καβάλας: Υποχρεώσεις των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς