Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας και μέλος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος από την εκδήλωση που έγινε με τον υπουργό κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο με θέμα την ενέργεια.

Αρχικά ανέφερε ότι “Μετά από δύο χρόνια που λόγω πανδημίας δεν γινόταν εκδηλώσεις, ήρθε η ώρα για την ετήσια δράση της πρώην ΝΟΔΕ. Βέβαια ήταν μια εκδήλωση στην οποία παρέστη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος και ανέπτυξε ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά την ενέργεια και την άμυνα της χώρας μας.

Ενημερωθήκαμε από πρώτο χέρι θα έλεγα από τον υπουργό για το τι μέλει γενέσθαι και για την σκέψη της κυβέρνησης να αξιοποιήσει τα δεδομένα ώστε να αντιμετωπίσει το έντονο ενεργειακό πρόβλημα».

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

Και πρόσθεσε πως «Ας μην ξεχνάμε πώς κάποιες υπερβολικές τιμές σε προϊόντα και στην ενέργεια οφείλονται σε υπερκέρδη ή αισχροκέρδεια και γενικά θέλουμε να δούμε τι μέλει γενέσθαι με τα τρέχοντα δεδομένα. Πρέπει να δούμε τι σκέψεις έχει η κυβέρνηση και πρέπει να δει και παράπονα αλλά και πρέπει να βοηθήσει τα ευάλωτα νοικοκυριά. Έγινε μια πολύ καλή συζήτηση και ο υπουργός μας είπε πολλά και ωραία πράγματα με άψογο τρόπο. Ενδιαφέρουσα η ομιλία ενώ είπαμε και πολλά με φίλους που είχαμε καιρό να δούμε και έτσι η όλη εκδήλωση κινήθηκε σε καλά πλαίσια χωρίς απρόοπτα».

Προηγούμενο άρθροΥδρογονάνθρακες: Τροπολογία του υπουργείου Ενέργειας για την αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα
Επόμενο άρθροΤην Παρασκευή 6 Μαΐου η Λευκή Νύχτα στη Καβάλα