Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας στις 11.30 το πρωί στο Λούσυ. Σύμφωνα με τον πρόεδρό της κ. Χαράλαμπο Δράκο ουσιαστικά ξεκινά η προεκλογική περίοδος.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσι. Κι επειδή φέτος είναι έτος εκλογών, βουλευτικών και αυτοδιοικητικών, νομίζω ότι η εκδήλωση θα αποτελέσει στην ουσία την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Θα μαζευτούμε, θα κοιταχτούμε στα μάτια και συντονισμένα και συγχρονισμένα να προχωρήσουμε για τη νικηφόρα πορεία μας μέχρι τη μέρα των βουλευτικών εκλογών. Αυτό είναι το σύνθημα και το διακύβευμα και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθεί η Νομαρχιακή Επιτροπή.

Νομίζω ότι ανεπίσημα ξεκινάει την Κυριακή η προεκλογική περίοδος, αφού σε 2-3 μήνες θα γίνουν εκλογές σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού, του μόνου αρμόδιου να καθορίσει την ημερομηνία των εθνικών εκλογών. Ευελπιστούμε και σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού ότι εκεί γύρω στον Απρίλιο, το αργότερο το Μάιο, όλα αυτά θα έχουνε τελειώσει».

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Για την υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως είπε ότι «τελικά δεν θα έρθει. Το καταλαβαίνω, είναι προεκλογική περίοδος, οι υπουργοί προτιμούν τα Σαββατοκύριακα που έχουν κενό να κάνουν μια γύρα στην εκλογική τους περιφέρεια, να συντονιστούν και να οργανώσουν την προεκλογική τους καμπάνια».

Προηγούμενο άρθροΠαραταγμένα τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα των αγροτών του Παγγαίου
Επόμενο άρθροΣυνάντηση για συντονισμό των ενεργειών τους έκαναν ο Οργανισμός Τουρισμού Θάσου και Δήμος Θάσου