Η κοπή της Βασιλόπιττας του Τοπικού Τμήματος Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Τμήματος. Παράλληλα τελέστηκε Αγιασμός για την νέα σειρά Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών & Ναυαγοσωστών. 
  Στην εκδήλωση απονεμήθηκε Τιμητική Πλακέτα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. κ. Παύλο, για την προσφορά μέρους του αναγκαίου εξοπλισμού στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Τμήματος. Επίσης απονεμήθηκε Τιμητικό Δίπλωμα στους τρεις Ιατρούς, κ. Αδάκτυλο Ιωάννη, κ. Σουρούβαλη Αγαθοκλή και κ. Τουστσόγλου Βασίλειο, που δίδαξαν Εθελοντικά στην τελευταία σειρά Εθελοντών Νοσηλευτικής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, του Δημάρχου Δράμας, του Πυροσβεστικού Σώματος η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ. Ν. Δράμας, σύσσωμο το Δ. Σ. και αρκετοί Εθελοντές και των δύο Σωμάτων, Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών – Διασωστών & Ναυαγοσωστών.

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Παιδικού Σταθμού στην οδό Λυσιμάχου στη Καβάλα
Επόμενο άρθροΤα πρόστιμα σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στο επίκεντρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας-video