Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συμμετείχε, κατόπιν προσκλήσεως της Γενικής Διευθύντριας Εκπαίδευσης κας Θεοδωρίδου, χθες σε τηλεδιάσκεψη με θέμα την ομαλή λειτουργία των Σχολών ΕΠΑΣ (Σχολές Μαθητείας) και ΙΕΚ ΟΑΕΔ.

Στη τηλεδιάσκεψη, επίσης, συμμετείχαν η Διευθύντρια Α2 κα Σακκά, Τμηματάρχες Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, Πρόεδρος και μέλη της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Βιοτεχνών Επαγγελματιών (ΟΕΒΕ) Καβάλας και Κομοτηνής, καθώς και όλοι οι διευθυντές των Σχολών ΕΠΑΣ και ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επί τέσσερις ώρες, οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τα προβλήματα των Σχολών και, ιδιαιτέρως, για τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού πλάνου και τις προτάσεις ειδικοτήτων των Σχολών.

Ο Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τις Σχολές του ΟΑΕΔ, είχε την ευκαιρία να συνδράμει στον διάλογο με την εμπειρία που διαθέτει στο θέμα, ενώ δεσμεύθηκε να συνδράμει το έργο των Σχολών ΟΑΕΔ, ως μέλος και της επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας με εκπροσώπους του σωματείου των εργαζόμενων στην KAVALA OIL
Επόμενο άρθροΜ. Παπαδόπουλος | “Απέχουμε από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο ως ένδειξη διαμαρτυρίας”