Τα παιδιά εργαζόμενων γονιών που παρακολουθούν το Πρόγραμμα Ημερήσιας Θερινής Απασχόλησης και 7 παιδιά από την Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων, το πρωί της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Η δράση πραγματοποιήθηκε από γυμναστές στον εξωτερικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Ανθή Δήμογλου», στο πλαίσιο του Προγράμματος TOGETHER in SPORT, σε συνεργασία με την «ΜΕΤΑδραση-Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη».

Την δράση παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολος Μουμτσάκης, συνοδευόμενος από τα μέλη της διοίκησης του ΝΠΔΔ «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή», Ανθή Χατζηφραντζή και Παύλο Χαβιαρόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο «Τogether in Sport» χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ-AMIF), μέσω της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Προσφύγων της Γερμανίας (BAMF), και υλοποιείται από τη Γερμανική Ολυμπιακή Αθλητική Συνομοσπονδία (DOSB) και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ). Την ευθύνη του συντονισμού έχει η ελληνική οργάνωση της Κοινωνίας των Πολιτών «ΜΕΤΑδραση-Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη», σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΔιενέργεια ψεκασμού υπέρμικρου όγκου (ULV) από αέρος – ακμαιοκτονία κουνουπιών
Επόμενο άρθροΚαιρός – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Καύσωνας από την Ευρώπη και την Αφρική χτυπά την Ελλάδα