Τα εύσημα απέδωσε ο Υπουργός Εθνικής, Νίκος Παναγιωτόπουλος στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα στο προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

“Επιτρέψτε μου να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά και να συγχαρώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ Καβάλας, τους ήρωες πίσω από τις μάσκες, για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού.

Χρέος και υποχρέωση όλων μας είναι να συνδράμουμε ο καθένας με όσα μέσα και τρόπους διαθέτει στην εθνική προσπάθεια, στον δύσκολο και επίπονο αγώνα κατά του κορονοϊού.

Στη διάρκεια των επαφών για την αναζήτηση επιπλέον υγειονομικού υλικού, συγκεντρώθηκαν έως τώρα και παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, στο ΕΚΑΒ Καβάλας και σε άλλους φορείς της περιοχής, 11.000 χειρουργικές μάσκες και 27.000 αποστειρωμένα γάντια.

Ο αγώνας συνεχίζεται.
Μένουμε ασφαλείς. Μένουμε σπίτι. Βγαίνουμε νικητές!”

Το Σωματείο Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Καβάλας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, Υπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Ν. Καβάλας, για τη διάθεση 500 χειρουργικών μασκών και 3000 ζευγαριών γαντιών, που συμβάλλουν στην προστασία από τη διασπορά του κορονοϊού».

Προηγούμενο άρθροΑυξάνονται οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του επιδόματος σε όσους το έχουν ανάγκη
Επόμενο άρθροΠανελλαδικές 2020: Αυτή είναι η νέα μειωμένη ύλη λόγω κοροναϊού