Με μάσκες θα γίνουν οι εξετάσεις. Την κατάργηση της μάσκας στα σχολεία από 1ης Ιουνίου εισηγήθηκε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. Η κατάργηση αφορά σε μαθητές, φοιτητές, δασκάλους και καθηγητές, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Ωστόσο, υποχρεωτική θα είναι η χρήση της μάσκας κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, δηλαδή στις πανελλήνιες, τις απολυτήριες και τις εξεταστικές. Οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί θα είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ένα rapid test την εβδομάδα.

Με μάσκα στις εξετάσεις

Τη Δευτέρα 23 Μαΐου, άρχισαν οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών/τριών της Α΄ και Β΄ τάξης των Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ. Θα διαρκέσουν ως την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022. Οι απολυτήριες εξετάσεις της Γ΄ Λυκείου άρχισαν επίσης τη Δευτέρα 23 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 31 Μαΐου 2022. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αρχίζουν την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022. Μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 2 Ιουνίου, θα αρχίσουν οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.
Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, δηλαδή στις πανελλήνιες, στις απολυτήριες και στις εξεταστικές.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση στη Θάσο για την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων στο Λιμένα Θάσου και της ιστορικής κληρονομιάς
Επόμενο άρθροΈπεσε η αυλαία του τουρνουά 3×3 (GR NATIONAL TOUR) – Μεγάλη συμμετοχή των παιδιών – Εντυπωσιακές εικόνες από την πλατεία Ελευθερίας!