Με σκοπό τη δημιουργία ενός συνεκτικού και ομοιόμορφου προγράμματος τουριστικής προβολής μιας ενιαίας και όχι κατακερματισμένης περιφέρειας ΑΜΘ πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι συναντήσεις εργασίας ανάμεσα στον Περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο, και φορείς τουρισμού της περιοχής.

«Θεωρώ ότι είμαστε σε θετική κατεύθυνση, είναι από τις φορές που γίνεται συντονισμένο έργο, αποδίδουν τόσο οι άνθρωποι όσο και οι φορείς που έχουν εμπλακεί με το κομμάτι αυτό…ο τουρισμός πρέπει να είναι η “αιχμή του δόρατος” της περιφέρειάς μας» δήλωσε μετά το πέρας της συζήτησης ο πρόεδρος των Δρόμων του Ελληνικού Μεταξιού, Γιώργος Τσακίρης

«Είμαστε σε θέση να καταθέσουμε τις προτάσεις μας ώστε να συμπεριληφθούν μέσα στο σχεδιασμό που θα κάνει η περιφέρεια. Μας ενδιαφέρει να τονωθεί η αγοραστική κίνηση με ξένους επισκέπτες, θα πρέπει να αμβλύνουμε τη δεξαμενή άντλησης επισκεπτών μας. Ως επαγγελματίες αντιλαμβανόμαστε ότι είναι μονόδρομος η στόχευσή μας προς τον τουρισμό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Βασίλης Κασαπίδης.

«Τέθηκαν οι βάσεις επικοινωνίας, θα ακολουθήσουν γραπτές προτάσεις…οι επαγγελματίες πρέπει να έρχονται συχνά σε επαφή με τους ιθύνοντες και την αυτοδιοίκηση που αποφασίζει για την προβολή της περιφέρειας» υπογράμμισε ο πρόεδρος Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης, Απόστολος Παλακίδης.

Προηγούμενο άρθροΈτοιμο σε σύντομο διάστημα το κυνοκομείο αδέσποτων ζώων στο Δήμο Παγγαίου
Επόμενο άρθροΓκλέτσος: Ο κύριος… λίγο απ’ όλα – Και με το ΚΚΕ και με τον Σαμαρά και με τον Τσίπρα και… «μαζί και μόνος»