Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος για την εξαγγελία του Περιφερειάρχη της ένταξης στο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης Γυμνασίου- Λυκείου Κρηνίδων.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είχαμε την επίσκεψη του Περιφερειάρχη για να ανακοινώσει την ένταξη του έργου σε ένα πρόγραμμα που θα δημοπρατηθεί. Νομίζω ότι είναι μία εξέλιξη που ικανοποιεί έστω και πολύ αργά τους μαθητές και τους γονείς του σχολείου. Είναι ένα ιστορικό Λύκειο στο οποίο έπρεπε να δοθεί η δέουσα προσοχή για να αποκατασταθεί και να βελτιωθεί ενεργειακά για να μπορεί να προσφέρει τις ασφαλείς υπηρεσίες που πρέπει στα παιδιά του πρώην Δήμου Φιλίππων.

Αποδεικνύεται ότι από μόνος του ο Δήμος Καβάλας δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αφορούν τον ίδιο. Πράγματα τα οποία θέλει να κάνει, τα διαχειρίζεται λάθος και μετά καλεί τον Περιφερειάρχη, τους βουλευτές, την κυβέρνηση να δώσουν λύσεις ενώ αυτές θα έπρεπε να είχαν δοθεί».

ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Πρόσθεσε ότι «είναι πολύ λάθος η διαχείριση, ο δήμαρχος είπε ότι ευθύνεται αυτός για την απένταξη του σχολείου από έτοιμο έργο για να το εντάξει σε μία επισφαλή προκήρυξη. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ και δεν θα γινόταν ποτέ από δήμαρχο με εμπειρία και που διαχειρίζεται σωστά, σε θέμα προτεραιοτήτων των έργων, τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας. Για μία ακόμη φορά ο Περιφερειάρχης έδωσε τη λύση για ένα θέμα που θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και 1,5 χρόνο.

Νομίζω ότι είναι μία θετική εξέλιξη αλλά στιγματίζει την ίδια τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας που εκτός ότι από μόνη της δεν μπορεί να διαχειριστεί την όλη διοίκηση, αφετέρου μέμφεται τους υπόλοιπους, ρίχνει το φταίξιμο σε όλους τους άλλους εκτός από το να κάνει έναν απολογισμό και να δει πού πάει καλά και πού όχι, και να αναδιοργανώσει λίγο τη διαχείρισή της. Νομίζω ότι έχουμε τεράστιο πρόβλημα στο Δήμο Καβάλας και δεν βλέπω μετά από 2 χρόνια διαχείρισης να μπορεί να ανταπεξέλθει η διοίκηση του Δήμου Καβάλας στις απαιτήσεις των ημερών».

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη στελεχών της ΝΔ στην Καβάλα ενόψει της ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΧρήστος Παπαδόπουλος: Αργά ή γρήγορα όλοι θα κολλήσουν τον κορωνοϊό