Γκρίνια και απογοήτευση
Μαθαίνουµε ότι η παρουσία της Πόπης Τσαπανίδου στην Κουµουνδούρου και ο συντονισµός της εκπροσώπησης του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεοπτικά πάνελ αποτελούν ακόµα ένα σηµείο τριβής στα εσωκοµµατικά της αξιωµατικής αντιπολίτευσης.

Βλέπετε, το γεγονός ότι η εκπρόσωπος θα παίζει κοµβικό ρόλο στη γενικότερη µιντιακή διαχείριση της προεκλογικής περιόδου, και ιδιαιτέρως στο µέτωπο της επιστράτευσης των… κατάλληλων στελεχών για τα… κατάλληλα πάνελ, έχει δηµιουργήσει νέες εστίες έντασης, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που διαµηνύουν ότι η διαδικασία αυτή χρήζει βαθιάς γνώσης των προσώπων και της δραστηριότητάς τους.

Ως εκ τούτου, πρόκειται για µια παράµετρο που η έµπειρη µεν δηµοσιογράφος, αλλά νέα στο κοµµατικό περιβάλλον, δεν θα έχει την ευχέρεια του χρόνου να αφοµοιώσει.

Οι αναφορές
Στο πλαίσιο αυτό, φαίνεται να υπάρχουν ήδη σχετικές αναφορές στους κόλπους της ηγετικής οµάδας, ωστόσο η απάντηση σε αυτές είναι µάλλον απλή και αφορά τον βαθµό της γενικευµένης απογοήτευσης που υπήρξε για την επικοινώνηση των θέσεων της Κουµουνδούρου πολύ πριν από την ανάληψη των καθηκόντων της Πόπης Τσαπανίδου.

Κανονικός µύλος, δηλαδή… Την ίδια στιγµή, ορισµένοι εντός του ΣΥΡΙΖΑ δεν µπορούν να λησµονήσουν ακόµα και προεκλογικά τη δύσκολη κατάσταση που θα αντιµετωπίσει το σύστηµα Τσίπρα σε ό,τι αφορά τη βιωσιµότητα της «Αυγής» και του κοµµατικού ραδιοφωνικού σταθµού. Αλλωστε, σε περίπτωση µιας νέας εκλογικής ήττας, το εγχείρηµα αυτό θα καταστεί ακόµα πιο δύσκολο και πολύπλοκο.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 4 Μαρτίου 2023.

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Εκλογές στις 14 Μαΐου ανακοίνωσε ο Ερντογάν
Επόμενο άρθροΔεν πέρασε η 1η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος στο Δήμο Αλεξανδρούπολης – κινδυνεύουν έργα που «τρέχουν»