ΔΗΜΑΛ

Στις 7 Νοεμβρίου και ώρα 9:00 στο Δημαρχείο, θα γίνει η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης (σύμφωνα με την παρ. 6 , του άρθ. 75, του Ν. 3852/2010), για συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας συνημμένης διάταξης:

1. Λήψη απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για ματαίωση της διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας γραφικής ύλης, υλικών γραφείου , αναλωσίμων φαξ, εκτυπωτών φωτοτυπικών και επανάληψής του , χωρίς τροποποίηση των όρων διακήρυξης και μελέτης. (Εισηγ. κ. Μόκαλη Αθανασία)

2.Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος , διάθεσης πίστωσης και τρόπου εκτέλεσης της παροχής υπηρεσίας για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μέρους συνοδευτικών μέτρων στα πλαίσια του έργου Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΕΒΥΣ-ΤΕΒΑ) του Δήμου Αλεξανδρούπολης. (Εισηγ. κ. Τσιαούση Ελένη)

3. Έγκριση – διάθεση πίστωσης και του τρόπου εκτέλεσης της υπηρεσίας ασφάλισης οχημάτων, μηχανημάτων έργου, φωτοβολταϊκών συστημάτων και του Δημαρχιακού καταστήματος για το έτος 2017. (Εισηγ. κ. Σούλτας Χαράλαμπος)

4. Έγκριση – διάθεση πίστωσης και του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας Μέσων Ατομικής Προστασίας 2016. (Εισηγ. κ. Σούλτας Χαράλαμπος)

5. Έγκριση διάθεσης πίστωσης, έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ». (Εισηγ. κ. Γερακόπουλος Χρήστος)

Προηγούμενο άρθροΑγιασμός την Δευτέρα για τον νέο Περιφερειάρχη!
Επόμενο άρθρο«Πρόγραμμα διανομής τροφίμων από την Π.Α.Μ.Θ.»