Συνεδριάζει αύριο η Τουριστική Επιτροπή Προβολής Καβάλας για το 2022

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Τουριστική Επιτροπή Προβολής Καβάλας. Ο πρόεδρός της κ. Κωνσταντίνος Πεφάνης σημείωσε πως θα καταλήξουν στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2022. Ο ίδιος χθες ανέμενε να λάβει τις προτάσεις των φορέων για την τουριστική προβολή της Καβάλας.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «συνεδριάζουμε για να καταλήξουμε στο πρόγραμμα τουριστικής προβολής που θα εκπονήσουμε για το 2022. Περιμένω τις τελικές προτάσεις από όλους τους άλλους φορείς που συμμετέχουν, όπως το Επιμελητήριο, ο Σύλλογος Καφεζυθοπωλών κλπ, ώστε να αποφασίσουμε από κοινού και να χαράξουμε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά και για τον τουρισμό λόγω της πανδημίας και θα είναι επίσης δύσκολο και το 2022. Το πρόγραμμα όπως το έχουμε συντάξει –δεν είναι το τελικό- λαμβάνει υπ’ όψιν όλους τους περιορισμούς και τα πιθανά σενάρια για το επόμενο έτος. Αισιοδοξούμε, όμως, ότι η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη, ο τουρισμός θα αρχίσει σιγά- σιγά να επανέρχεται στα επίπεδα προ του 2020 και βλέπουμε. Θα πηγαίνουμε πάλι βαδίζοντας μήνα με το μήνα, 15ήμερο με το 15ήμερο. Κάνουμε τους προγραμματισμούς μας αλλά πάντα είμαστε έτοιμοι για όποιες μεταβολές προκύψουν. Θα κινηθούμε ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προβάλλοντας το Δήμο Καβάλας για να προσελκύσουμε τους τουρίστες. Είναι ένα έμμεσο κέρδος για το Δήμο Καβάλας η έλευση τουριστών, με δεδομένο ότι ο τουρισμός που αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, έχει πολλαπλά οφέλη».

ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ

Πρόσθεσε ότι «η Καβάλα έχει τεράστιες δυνατότητες αλλά περιορισμένες δυνατότητες διαμονής. Έχει συγκεκριμένο αριθμό κλινών. Είναι δεδομένο ότι ο κόσμος θα έρθει το καλοκαίρι όμως το ζητούμενο για μας θα είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και να έρθουν τουρίστες σε εποχές που τα ξενοδοχεία είναι άδεια. Αυτό θέλει πάρα πολλή δουλειά, συνεργασία με όλους τους φορείς και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

Hot this week

Στην Καβάλα την Δευτέρα ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Δημήτρης Μαρκόπουλος

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026 ημέρα Δευτέρα, πρόκειται να...

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το 3ο Kavala Summer Shopping Night

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το...

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων της Θάσου με την Manager της Wiss Air Group

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, παρευρέθηκε στο...

Topics

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το 3ο Kavala Summer Shopping Night

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το...

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων της Θάσου με την Manager της Wiss Air Group

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, παρευρέθηκε στο...

Σειρά επισκέψεων υπουργών και υφυπουργών στην Καβάλα ενόψει της 90ής ΔΕΘ

Σειρά επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα πραγματοποιήσουν από...

Μακάριος Λαζαρίδης: Και οι ορεινές περιοχές έχουν ζωή…

Το ζήτημα της ελλιπούς τηλεπικοινωνιακής κάλυψης σε ορεινές κοινότητες...

4,8 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες αγρότες των Τεναγών Φιλίππων – «Η απόφαση ελήφθη»

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για τους αγρότες των Τεναγών...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες