img_1218-1.jpeg
Με την φράση «Ο Δήμος Καβάλας έσωσε την παρτίδα για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στο προσφυγικό» κατέληξε στην ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας η δήμαρχος κ. Δήμητρα Τσανάκα, αναφορικά με την φιλοξενία των προσφύγων από την στιγμή που ξέσπασε το πρόβλημα στην περιοχή μας την περασμένη Τετάρτη όταν οι πρόσφυγες εγκλωβίστηκαν στην Καβάλα και φιλοξενήθηκαν αρχικά στο κολυμβητήριο και σήμερα στο Εκθεσιακό Κέντρο Καρβάλης. Στην χθεσινή συνεδρίαση ομόφωνα ψηφίστηκαν η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Καβάλας οικονομικού έτους 2016, ώστε να καλυφθούν οι δαπάνες για την φιλοξενία των προσφύγων όπως και το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ειδικού σκοπού για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πρόσφυγες.
Επίσης εγκρίθηκε η υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ Δήμου Καβάλας και Επιμελητηρίου Καβάλας για τη παραχώρηση του εκθεσιακού κέντρου Νέας Καρβάλης «Απόστολος Μαρδύρης» για φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών.

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτή συζήτηση στο Δήμο Θάσου την Τετάρτη 2/3 για τον Χωροταξικό Σχεδιασμό της Περιφέρειας και το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Θάσου
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας σχετικά με τα δρομολόγια