Μία μεγάλη συναυλία θα διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων με συναυλία με τους Μαρινέλας και Φραγκούλη στους Φιλίππους. Το μέλος του ΔΣ του συλλόγου κ. Παναγιώτης Αρσονιάδης σημείωσε ότι τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου.

“Πράγματι ετοιμάζουμε μια ξεχωριστή και διαφορετική δράση προκειμένου να ενισχύσουμε και έναν φιλανθρωπικό μας σκοπό! Ήταν μια πολύ καλή κίνηση από προσωπικές σχέσεις του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου με τον Σύλλογο Θυάτειρα, ένας Σύλλογος που υποστηρίζει το έργο του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας και όλα αυτά στα πλαίσια φιλανθρωπικού σκοπού.

Είχαν διοργανώσει μια αντίστοιχη εκδήλωση στο Ηρώδειο και εγώ προσωπικά ήμουν εκεί και ήρθαμε σε επαφή μαζί τους οπότε και ζητήσαμε να διοργανωθεί μια αντίστοιχη εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων!

Έτυχε της έγκρισης αυτής της εκδήλωσης από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο και έτσι ξεκίνησε η διαδικασία και η οργάνωση αυτής.

Μάλιστα υπάρχουν πολλοί δημόσιοι φορείς που εξέφρασαν την υποστήριξή τους σε αυτό το δημόσιο εγχείρημα και φυσικά φτάσαμε στο ίδιο το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ μαζί μας είναι ο Δήμος Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας” τόνισε χαρακτηριστικά.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Μάλιστα ο ίδιος εκτιμά ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία καθώς τα ονόματα και των μουσικών καλλιτεχνών είναι γνωστά και θα ικανοποιήσουν το κοινό.

“Τα έσοδα αυτά θα διατεθούν σε δράσεις του συλλόγου Θυάτειρα και θα αναφέρω για παράδειγμα την υποστήριξη του φαρμακείου στο Καστελόριζο ώστε να γεμίσει επιτέλους με τα απαραίτητα φάρμακα!

Η διαδικασία οργανώνεται, έχουμε πάρει την άδεια από την Εφορεία Αρχαιοτήτων και προχωράμε στα περιατέρω και με την εταιρεία που θα διαχειρισθεί τα εισιτήρια και φυσικά θα βγάλουμε και αφίσσες και προσκλήσεις ώστε ο κόσμος να γνωρίζει ότι Τρίτη 19 Ιουλίου θα έχουμε την συναυλία αυτή” σχολίασε καταληκτικά!

Η ΚΙΝΗΣΗ

Ο ίδιος σημείωσε ότι η περιοχή ΤΩΝ Φιλίππων εμφανίζει εμπορική κίνηση σχετικά ανεβασμένη.

«Βέβαια μιλάμε για περιοχή που αφορά το πλάσιμο του τουριστικού κύματος τώρα, οι επαγγελματίες της περιοχής δεν είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα να λειτουργούν και οι υποδομές που υπήρχαν δεν επέτρεπαν την ανάπτυξη της περιοχής από τους τουρίστες παρόλο που χιλιάδες κατεβαίνουν να επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων. Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν είχαν ούτε τη δυνατότητα ένα μπουκαλάκι νερό να πάρουν από τα έσοδα των τουριστών …γίνονται δράσεις ενημέρωσης όμως. Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων με την καινούρια διοίκηση είναι πολύ δραστήριος και κάνουμε αρκετές προσπάθειες να έρθουμε σε επαφή με τα τουριστικά γραφεία και να τους δείξουμε τον τόπο και τις ομορφιές και τα αρχαιολογικά αξιοθέατα της περιοχής μαζί βέβαια με τα καταστήματα εστίασης.

Θα κάνουμε και άλλες δράσεις λοιπόν ενώ παράλληλα με τη δημιουργία του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Μότο Κρος που θα γίνει τον Σεπτέμβριο ο Εμπορικός Σύλλογος θα διοργανώσει και μια έκθεση μοτοσικλέτας και με αυτό ασχολούμαστε ταυτόχρονα για να δημιουργήσουμε και υπεραξία στην περιοχή, να την αναδείξουμε και να φέρουμε και τον κόσμο κοντά στις επιχειρήσεις τις τοπικές” τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Την αποκατάσταση γέφυρας της περιοχής Πόταμου και την ανακατασκευή του οδικού δικτύου προς τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων ζητά ο Δ. Μερκούρης
Επόμενο άρθροΟι ευχές του Μακάριου στη νέα ιατρό του Π.Π.Ι. Παραλίας Οφρυνίου