19 Σεπτεμβρίου 2024, 19:04
24.9 C
Kavala

Συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, με τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Ν. Καβάλας

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στην Καβάλα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Καβάλας, κ. Θεόδωρο Χατζηχρήστο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην περιοχή, καθώς και οι προκλήσεις που προκύπτουν από την τρέχουσα οικονομική συγκυρία. Ο κ. Χατζηχρηστος ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Καβάλας, όπως η έλλειψη ρευστότητας, η φορολογική επιβάρυνση, η δυσκολία πρόσβασης σε χρηματοδοτικά εργαλεία, και η ανάγκη για στήριξη της τοπικής αγοράς.

Ο κ. Ανδρουλάκης από την πλευρά του εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους της περιοχής, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει δεσμευτεί για την προώθηση πολιτικών που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα, θα μειώσουν τη γραφειοκρατία και θα εξασφαλίσουν πρόσβαση σε βιώσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής υπογράμμισε, επίσης, την αναγκαιότητα για ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο που θα βασίζεται στην ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και την προώθηση της εξωστρέφειας, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να ενισχυθεί η οικονομία της Καβάλας και ευρύτερα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κοινή δέσμευση για συνεχή διάλογο και συνεργασία, με στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής.

Εκ της
Διοικήσεως

Hot this week

Ν. Παναγιωτόπουλος στην ΕΡΤ: «Δεν υπήρχε ποτέ και ούτε υπάρχει θέμα μαζικών επιστροφών- Ζητάμε να εφαρμοστεί όλο αυτό το πλέγμα των συμφωνιών

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, φιλοξενήθηκε...

Ομιλία της Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Αγγελικής Δεληκάρη για το ΣΝ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Ως βήμα εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου για τα προϊόντα...

Διακοπή υδροδότησης στην Καβάλα- Αναλυτικά οι περιοχές

Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα σημειωθεί πτώση...

Topics

Διακοπή υδροδότησης στην Καβάλα- Αναλυτικά οι περιοχές

Ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα σημειωθεί πτώση...

“Βροχή” προστίμων στο πλαίσιο εφαρμογής του κανονισμού ελεγχόμενης στάθμευσης των μονίμων κατοίκων

Παναγία Καβάλας: "Βροχή" προστίμων στο πλαίσιο εφαρμογής του κανονισμού...
spot_img

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img