Η Ελλάδα συμπαραστέκεται στην Ουκρανία και εργάζεται από κοινού με τη φίλη χώρα για την ειρήνη στην περιοχή, με θέσεις ευθύνης προς την προώθηση λύσης στη βάση του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμφωνιών, ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης υποδεχόμενος τον νέο πρέσβη της Ουκρανίας στην Αθήνα κ. Sergii Shutenko.

Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκαν οι στενές φιλικές σχέσεις των δύο χωρών, λόγω και των χιλιάδων ελληνικής καταγωγής πολιτών που διαβιούν στην περιοχή της Μαριούπολης, ενώ συμφωνήθηκε η ενίσχυση των διμερών επαφών σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και μέσω των Επιτροπών Φιλίας των δύο χωρών.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αναστάσιος Κουράκης, ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ουκρανίας κ. Αθανάσιος Αθανασίου και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Εμμανουηλίδης.

Προηγούμενο άρθροΕπερώτηση κατέθεσε ο Μιχάλης Αμοιρίδης στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ για το ταξίδι του Κώστα Αντωνιάδη στη Νέα Υόρκη
Επόμενο άρθροΦίλιππος Φιλιππίδης: Με τη διοίκηση Τσανάκα φτάσαμε στην deadline