Με τον δήμαρχο Καβάλας θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Στράτος Μακρογιαννίδης. Σκοπός της συνάντησης είναι να βρεθεί μία λύση για τα απογευματινά δρομολόγια που δεν εκτελούνται σε κάποιες περιοχές λόγω έλλειψης επιβατικής κίνησης.

Ο κ. Μακρογιαννίδης είπε ότι «συναντηθήκαμε και πριν 15 μέρες με τον δήμαρχο καθώς και με τον αντιδήμαρχο κ. Ιακωβίδη. Ήταν θετικό το κλίμα και πιστεύω τη Δευτέρα να ταυτιστούν οι απόψεις μας και να το τελειώσουμε για να μπορούν οι επιβάτες της αστικής συγκοινωνίας να εξυπηρετούνται και τα απογεύματα. Έχουμε παράπονα από κάποιους επιβάτες, οι γραμμές του Προφήτη Ηλία, της Δεξαμενής, των Ποταμουδίων και του Βύρωνα δεν έχουν απογευματινά δρομολόγια λόγω του ότι δεν βγαίνουμε οικονομικά. Έχει ανέβει η τιμή του πετρελαίου, η επιβατική κίνηση είναι περιορισμένη και δεν μπορούμε σαν επιχείρηση να βγούμε, οπότε κόψαμε αυτά τα δρομολόγια για να επιβιώσουμε.

Είμαστε θετικοί στο να βοηθήσουμε την κατάσταση από την πλευρά μας και λίγο να βοηθήσει κι ο Δήμος Καβάλας οπότε να εξυπηρετηθούν και οι επιβάτες. Εμείς εξυπηρετούμε το πρωί γιατί έχει κίνηση αλλά το απόγευμα είναι ελάχιστη. Αν μας βοηθήσει λίγο ο Δήμος Καβάλας θα βάλουμε κι εμείς πλάτη για το καλό των επιβατών που τόσα χρόνια τους εξυπηρετούμε».

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Για την επιβατική κίνηση είπε ότι «εμείς δουλεύουμε με τους μαθητές και τους φοιτητές. Από τη στιγμή που άνοιξαν τα σχολεία και το Πανεπιστήμιο, είμαστε καλύτερα. Επικεντρώσαμε εκεί, προσθέσαμε ένα δρομολόγιο αργότερα το βράδυ για να μπορούν οι φοιτητές να διασκεδάζουν και μετά να επιστρέφουν. Έχουμε καλή συνεργασία μαζί τους και τους εξυπηρετούμε. Αν χρειαστεί βάζουμε πιο συχνά δρομολόγια, ανά 5 ή ανά 3 λεπτά, τους ενημερώνει ο σταθμάρχης. Τα απογεύματα πηγαίνει εκεί ένας μέτοχος για να δει πότε βγαίνουν τα παιδιά για να τα εξυπηρετούμε».

Προηγούμενο άρθροΔίπλα στους αγρότες για ακόμη μια φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης-Ευχαριστήριο
Επόμενο άρθροΜέχρι τις 5 Δεκεμβρίου μπορούν να κάνουν την αίτησή τους οι καταναλωτές για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, δηλώσεις Φ. Πούλου