Το πρωί του Σαββάτου κάλεσε και υποδέχτηκε το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν.Καβάλας ο Υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος στο γραφείο του.

Η εκπροσώπηση από το ΔΣ του Συλλόγου έγινε από την Πρόεδρο κ. Γκουλούση Σταυρούλα, από τον Αντιπρόεδρο και Ιατρό κ. Βάτκαλη Νικόλαο και από την Γεν. Γραμματέα κ. Κονδύλη Δήμητρα.

Για τα θέματα που αφορούν τον Σύλλογο, ενημερώθηκε ο κ. Παναγιωτόπουλος, όπως και για την Προώθηση της Ογκολογικής κλινικής και του Ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος που επείγει στο Νοσοκομείο Καβάλας, αλλά και θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος άκουσε με μεγάλη προσοχή και πολύ ενδιαφέρον και μας διαβεβαίωσε ότι τα Κοινωνικά αιτήματα που τέθηκαν για την τοπική μας Κοινωνία, είναι τόσο ουσιώδη, που θα μας στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.

Το ΔΣ ευχαριστεί τον κ. Παναγιωτόπουλο για την θερμή υποδοχή, για την διάθεση της προώθησης των αιτημάτων μας που μας υποσχεθήκατε και την πρόθεση σας να βρίσκεστε δίπλα στον Σύλλογο, δείχνοντας έτσι και την ευαισθησία σας σαν Άνθρωπος.

Προηγούμενο άρθροΚαβάλα: Έκρηξη από κινητό τηλέφωνο στην τσέπη του μπουφάν-Πληθαίνουν οι καταγγελίες
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Καταθέτουμε πρόταση μομφής εναντίον του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας – Έχει ευθύνη για την προκλητική συμπεριφορά του Δημάρχου Καβάλας