img_1733.jpg
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών της Α.Μ.Θ. ευχαριστεί τους φορείς που συμμετείχαν στη συνάντηση που διοργάνωσε στη Λάρισα τη Δευτέρα 6-3-2016.
Το αρχικά ψυχρό και διερευνητικό κλίμα που υπήρξε, κάτι που ήταν απολύτως λογικό, ανάμεσα σε ανθρώπους που πολλοί από αυτούς συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ακολούθησε ένας πολύωρος και γόνιμος διάλογος.  

Σε φιλικό κλίμα και για τέσσερις ώρες, έγινε ανταλλαγή απόψεων και προκρίθηκε η ανάγκη για συνεννόηση και συντονισμό όλων των φορέων που συμμετείχαν, κοιτάζοντας μπροστά, διδασκόμενοι όμως από τα λάθη που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Φάνηκε καθαρά επίσης ότι μόνο μέσα από τη φυσική παρουσία και το διάλογο, ανάμεσα στους φορείς, μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη.

Όλοι συμφωνήσαμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά, για να βοηθήσουμε τον κόσμο του πρωτογενή τομέα να επιβιώσει, πριν να είναι αργά.

Αποφασίστηκε στη συνάντηση αυτή, στην οποία συμμετείχαν τριάντα φορείς από πρωτοβάθμιους συλλόγους και μπλόκα όλης της χώρας, να υπάρξει μία νέα, με πιο διευρυμένη συμμετοχή. Την ευθύνη της διεύρυνσης αυτής, εκτός από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Α.Μ.Θ. έχουν κι όλοι οι φορείς που συμμετείχαν στη συνάντηση της Λάρισας.

Προσκαλούμε λοιπόν τους εκπροσώπους των πρωτοβάθμιων συλλόγων και των μπλόκων απ΄ όλη τη χώρα, να συμμετέχουν στη συνάντηση που θα γίνει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ στην αίθουσα ΕΚΑΒΗ την ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 12 μμ.

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή του δημάρχου Παγγαίου προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα τη λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Νέας Περάμου ως Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών
Επόμενο άρθροΟι νέοι πρόσφυγες θα πάνε Δράμα…