Με αντιπροσωπεία του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καβάλας συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιουνίου η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Νυρεμβέργης, Christine Schubler, και οι συνεργάτιδές της, Doris Grob και Beate Creifl.

Την αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας εκπροσώπησαν η πρόεδρος Μαίρη Αλάγιαλη, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σαατζόγλου, ο εκπρόσωπος Τύπου, Σπύρος Κατσικαρώνης και ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καβάλας. Θέμα της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν η εύρεση οδών επαφής της οργανωμένης νεολαίας των δύο αδελφοποιημένων πόλεων.

Κατά τη συζήτηση εκτέθηκαν από τις δύο πλευρές ο τρόπος συγκρότησης και δράσης του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καβάλας, και η λειτουργία του Περιφερειακού Κύκλου Νέων της Νυρεμβέργης, ο οποίος έχει υπό την σκέπη του τις νεολαιίστικες οργανώσεις της γερμανικής πόλης.

Στο τέλος, ανταλλάχθηκαν στοιχεία αλληλογραφίας, ώστε στο εγγύς μέλλον να υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο θεσμών, με σκοπό την γνωριμία και την πιθανή κοινή δράση τους, ακόμη και τις επισκέψεις αντιπροσωπειών της μίας χώρας στην άλλη.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις Γερμανίδες βρίσκονται στην Καβάλα μαζί με τον τ. Δήμαρχο Νυρεμβέργης, Dr. Ulrich Maly, ο οποίος θα αναγορευτεί σήμερα το βράδυ (23/6), σε επίτιμο δημότη Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Παγγαίου: Νέο έργο για την βελτίωση υποδομών ύδρευσης Παγγαίου
Επόμενο άρθροΠροεκλογικός αναβρασμός και σενάρια για 3η κάλπη αν δεν προκύψει αυτοδυναμία