Συντετριμμένοι από τον πρόωρο χαμό του αρχηγού της ομάδας μας Κωνσταντάρα Γιώργου, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.
Τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Ο Γιώργος ήταν, είναι και θα είναι για πάντα μαζί μας.
Καλό παράδεισο Γιώργο.

Το Δ.Σ. της Δόξας Αμυγδαλεώνα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κεραυνού Ελευθερών, για τον αδόκητο χαμό του αρχηγού της ομάδας, Γιώργου Κωνσταντάρα.
Ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους οικείους του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Το Δ. Σ του Ορφέα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κωνσταντάρα και στην ομάδα του Κεραυνού Ελευθερών.
Είναι πραγματικά άδικο. Τα λόγια περιττεύουν.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Καλό παράδεισο Γιώργο.

Αναπαύσου εν ειρήνη. Τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του Γιωργου και της ομαδας του, Κεραυνου Ελευθερων.

Τα λόγια σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι περιττά.O 25χρονος Γιώργος Κωνσταντάρας παλιός αθλητής του συλλόγου μας και στη συνέχεια του Κεραυνού Ελευθερών μα πάνω απ’όλα ένα πολύ καλό παιδί δεν βρίσκεται κοντά μας. Οι προπονητές,
οι ποδοσφαιριστές και το διοικητικό συμβούλιο του AMS Vrasidas Neas Peramou εκφάζουν τα βαθύτατα συλληπητήρια στην οικογένεια του για τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του.
Καλό ταξίδι Γιώργο…..

Προηγούμενο άρθροΚαλαφάτης: Αισθάνομαι περηφάνια που βρέθηκα, σήμερα, στα σύνορα όπου χτυπά πιο δυνατά η καρδιά της Ελλάδας
Επόμενο άρθροΔιενέργεια rapid tests στην Καβάλα