Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης την Παρασκευή 13-01-2023 μετέβη στην Κομοτηνή, όπου, αρχικά συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με Δημάρχους από όλη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, και στην συνέχεια συμμετείχε στην Παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Θράκης υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στο περιθώριο των ανωτέρω εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Θάσου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη σχετικά με ζητήματα που αφορούν τη Θάσο.
Μάλιστα, στα πλαίσια της Παρουσίασης του Αναπτυξιακού Προγράμματος Θράκης η Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κα. Λίνα Μενδώνη, τόσο σε προσωπικό επίπεδο προς τον Δήμαρχο, όσο και δημοσίως έκανε ειδική αναφορά στο Αρχαίο Θέατρο της Θάσου, εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι είναι ρεαλιστικός ο στόχος το καλοκαίρι του 2023 να έχουμε την χαρά να απολαύσουμε παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Θάσου.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης- Περισσότερα από 360 έργα, προϋπολογισμού 6,8 δισ. ευρώ
Επόμενο άρθροΗμέρα Θυσίας του Διασώστη: Η Energean δωρίζει συσκευή Αυτόματων Θωρακικών Συμπιέσεων στο ΕΚΑΒ Καβάλας