Ακόμη μια δράση καλλωπισμού και αναβάθμισης του σχολικού μας χώρου έφερε εις πέρας η καλή συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Καβάλας και της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας.

Μετά από αρκετούς μήνες προσπαθειών να εξοικονομηθεί το μεγάλο ποσό που απαιτούνταν για το εγχείρημα που οραματίστηκε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Γυμνασίου, το οποίο άμεσα και ενεργά υποστήριξε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, αγοράστηκαν εκατόν ογδόντα-έξι (186) ερμάρια, τα οποία τοποθετήθηκαν στον διάδρομο του πρώτου ορόφου, ώστε οι μαθητές να φυλάσσουν τα βιβλία τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων έκανε μία άοκνη ομαδική προσπάθεια να παροτρύνει διάφορους φορείς και πολιτικά πρόσωπα για την εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης. Στο κάλεσμα απάντησαν άμεσα και πρόθυμα η κ. Σ. Ελευθεριάδου, βουλευτής Καβάλας και ο κ. Α. Πολίτης, Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Όλοι οι γονείς/κηδεμόνες αγκάλιασαν γενναιόδωρα και εμπράκτως την ιδέα και προσέφεραν χρήματα. Τη διαδικασία για να συλλεχθεί το μεγάλο ποσό των 6.500 ευρώ περίπου που χρειάστηκε, έκανε συντομότερη η προσφορά σημαντικού χρηματικού ποσού από γονέα μαθητή του σχολείου, καθώς και η χορήγηση του ποσού των 2.000 ευρώ από τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας δια της Προέδρου της κ. Α. Χατζηφραντζή και με την υποστήριξη του Δημάρχου Καβάλας, κ. Θ. Μουριάδη.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 7ου Γυμνασίου Καβάλας ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέδραμαν για να γίνει η διαδικασία μάθησης και συνύπαρξης στον χώρο της σχολικής μας κοινότητας ομορφότερη και καλύτερη για τους τωρινούς μαθητές, αλλά επιπρόσθετα άφησαν πολύτιμο κληροδότημα σε πολλούς μαθητές των επόμενων χρόνων.

Προηγούμενο άρθροΤο αποτύπωμα της εκκλησίας στην τοπική κοινωνία, μέσα απο το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ κατα το έτος 2023
Επόμενο άρθροΟλυμπιακός: «Να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλιώς θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»