Στην Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ συμμετείχε η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας. Ο πρόεδρός της κ. Θεόδωρος Χατζηχρήστος σημείωσε πως από την Καβάλα εξελέγη το μέλος της κ. Παναγιώτης Αρσονιάδης.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «συμμετείχαμε στην εκλογο-απολογιστική συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η Ομοσπονδία μας είχε δυναμικό παρών έχοντας τους περισσότερους αντιπροσώπους λόγω του ότι αυξήθηκε η δύναμή μας τα τελευταία χρόνια. Συμμετείχαμε σαν Ομοσπονδία στο ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου, Γιώργου Καβαθά, που επανεκλέχθηκε με τη συντριπτική πλειοψηφία του 60%. Ήταν κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της ΓΣΒΕΕ, να πάρει μια παράταξη τόσο μεγάλο ποσοστό.

Από την Ομοσπονδία της Καβάλας είχαμε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Αρσονιάδη ο οποίος εκλέχθηκε σε πολύ καλή θέση, μέσα στη 10άδα. Έτσι έχουμε μια ακόμη επιτυχία της Ομοσπονδίας μας σε πανελλήνιο επίπεδο κι αυτό μας κάνει ακόμη πιο υπεύθυνους, να μπορέσουμε να καταφέρουμε να βάλουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για να έχουμε μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα για όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες κι εμπόρους του νομού Καβάλας».

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

Για τη Γενική Συνέλευση είπε ότι «το κυρίαρχο θέμα που συζητήσαμε και απασχολεί όλους τους κλάδους είναι το ενεργειακό και συγκεκριμένα το ηλεκτρικό ρεύμα. Έχει «γονατίσει» όλες τις επιχειρήσεις από τους λογαριασμούς που λαμβάνουν και είναι διπλάσιοι. Γι’ αυτό ζητάμε ακόμη μία φορά να έχουμε από την κυβέρνηση τη λήψη τέτοιων μέτρων που θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίση. Πρέπει να παρθούν γενναία μέτρα και θα πρέπει να παρακολουθούμε συνεχώς τις αλλαγές που γίνονται για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε ώστε να προσαρμοζόμαστε κι εμείς σε όλο αυτό που λέγεται ενεργειακή κρίση. Ξεκίνησε πριν ένα χρόνο αλλά γίνεται ολοένα και πιο απειλητική για την κάθε επιχείρηση».

Προηγούμενο άρθροΕπετειακό Συνέδριο της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας
Επόμενο άρθρο“Πράγματι η ΔΕΥΑΚ ξαναστήνεται” δηλώνει ο Πρόεδρος της επιχείρησης Απόστολος Χρόνης