Μετά τη sold out συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, τον Αύγουστο 2021, οι δύο σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, ο Μάριος Φραγκούλης και η Μαρινέλλα, ενώνουν ξανά τις φωνές τους για φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης με την αξεπέραστη ερμηνεία τους θα μαγέψουν το κοινό την 19η Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων
Καβάλας, θέτοντας ακόμα ένα ορόσημο για τον Σύλλογο Θυάτειρα που συναντά την ιστορία του στους Φιλίππους, την περιοχή που συνεχίζει να αποτελεί σύμβολο της δύναμης του αρχαιοελληνικού κόσμου ως γενέτειρα της πρώτης Χριστιανικής κοινότητας στην Ευρώπη και την αφετηρία για την διάδοση του Χριστιανισμού σε όλη την οικουμένη!
Μια καλλιτεχνική συνάντηση που θα μείνει ανεξίτηλη σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ των Φιλίππων, αυτό το καλοκαίρι.

Σας καλούμε να μεταφέρουμε όλοι μαζί τον παλμό της Ελλάδας μέσα από την φωνή των δύο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη με διαχρονικά τραγούδια που αγαπήθηκαν και έμειναν ως πολιτισμική παρακαταθήκη στη μουσική σκηνή του τόπου μας, για να ταξιδέψουν και πάλι σε όλο τον κόσμο και θα απηχούν τον παλμό μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπου υπάρχουν Έλληνες!
Λίγα λόγια για το Σύλλογο Θυάτειρα:

Ο «Σύλλογος Θυάτειρα» είναι μία φιλανθρωπική, πολιτιστική και κοινωνική ένωση με πολυδιάστατη δράση που στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, Υπερτίμου και Εξάρχου Δυτικής Ευρώπης και Ιρλανδίας κ. Νικήτα και αποτελεί σημαντική γέφυρα των Ελλήνων της διασποράς με την Μητέρα – Πατρίδα.
Έχοντας συναίσθηση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες, ο ‘’Σύλλογος Θυάτειρα’’ συνεργάζεται ευρύτερα με ελληνικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο για την υλοποίηση σειράς πρωτοβουλιών πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Στόχος των ενεργειών αυτών είναι η οικοδόμηση δικτύων αλληλεγγύης και συνεργασίας που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και έχουν άξονα τις πανανθρώπινες πολιτισμικές αξίες της ελληνικότητας. Βασικός του στόχος είναι και η προώθηση του Ελληνισμού και η συνεχής προβολή της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη του πολιτισμού.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης θα είναι το Επιμελητήριο Καβάλας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Νομού Καβάλας, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων.
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από τον Σύλλογο Θυάτειρα για την στήριξη του ανθρωπιστικού μας έργου για την ενίσχυση των ευάλωτων
κοινωνικών ομάδων του Ελληνισμού όπου κι αν βρίσκονται.
Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, την
αιγίδα του Δήμου Καβάλας και την αιγίδα του Δήμου Δράμας.
Διοργανωτής: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑ
• ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ
• ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Β.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΡΜΟΥ 13, ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2510
223323
• ΓΙΑ VIP ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΖΩΝΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 693 6767297
administrativesupport@thyateiraunion.org
Εκτέλεση Παραγωγής: ITW Global, Arietta Productions, Galaxias Live
Productions
Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/marinella-marios-

Προηγούμενο άρθροΕπίσημο: Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας ο Ντίνος Κλειτσιώτης
Επόμενο άρθροΑπονομή βραβείων του Διεθνή Διαγωνισμού Ποίησης εις Μνήμη του Πρωτοπρεσβύτερου ποιητή Γεωργίου Ι. Διαμαντόπουλου