Σε μία υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε το Επιμελητηρίο Ξάνθης και αντιπροσωπεία των ζαχαροπλαστών που επισκέφθηκαν τη Νέα Καρβάλη Καβάλας προκειμένου να διαθέσουν μερίδιο της καριόκας από το ρεκόρ Γκίνες σε όλους τους συνανθρώπους μας πρόσφυγες.
Tην Κυριακή 3 Απριλίου 2016 από τις 11 η ώρα το πρωί έως τις 10 το βράδυ προσφέρθηκαν σε 9.500 επισκέπτες της 2ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης, τεμάχια της μεγάλης καριόκας Ξάνθης 383 κιλών.

Πολλοί νηστεύοντες επισκέπτες εξέφρασαν την επιθυμία τα δικά τους τεμάχια να προσφερθούν – ει δυνατόν – στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη Νέα Καρβάλη, στο Γηροκομείο Ξάνθης και στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης και οι επιχειρήσεις που παρασκεύασαν την μεγάλη καριόκα Ξάνθης, με μεγάλη χαρά έκαναν αυτή την προσφορά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πηγές των οποίων είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο νέος χώρος φιλοξενίας προσφύγων (περιοχή Εσκί Καπού) θα είναι έτοιμος μετά την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016. Κι αυτή η ενδεικτική ημερομηνία αναφέρεται με την προϋπόθεση να εγκριθούν τα απαραίτητα κονδύλια ώστε να γίνουν στην ίδια περιοχή απαραίτητες εργασίες.

Το Συντονιστικό Κυβερνητικό Όργανο ζήτησε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας να μεσολαβήσουν προκειμένου να δημιουργηθεί στον Νομό μας και δεύτερος χώρος φιλοξενίας προσφύγων. Βουλευτές και Δήμαρχος είναι σε «ανοιχτή» επικοινωνία προκειμένου να κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση στην Αθήνα. Αυτό θα γίνει ίσως κι εντός της ημέρας.

Προηγούμενο άρθροΤελειώνουν οι πλωτές εξέδρες-Κάποιοι δεν περιμένουν και μπαίνουν αυθαίρετα!
Επόμενο άρθροΜέσα στο Χίλτον οι θεσμοί, έξω η ΑΔΕΔΥ! “Κατάργηση όλων των μνημονίων” (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)