Όπως ήταν προγραμματισμένο, συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο είχε χθες το πρωί ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής, τον οποίο συνόδευαν, ο πρώην βουλευτής Καβάλας Ηλίας Ιωαννίδης, αλλά και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Με μεγάλη ευχαρίστηση υποδέχομαι στο γραφείο μου τον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή, έναν άνθρωπο που μετέχει στην εθνική μας αντιπροσωπεία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ταυτόχρονα όμως κι έναν άνθρωπο που έχει την δική του πολιτική ιστορία, με την οποία είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς, εκείνο που οφείλει να εξάρει είναι η συνέπειά του, όπως και το προσωπικό του κύρος», τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Θ. Μαρκόπουλος.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στη διάρκεια της συνάντησης ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ενημέρωσε τον κ. Χουντή για θέματα που αφορούν τις περιφερειακές ενότητας Καβάλας και Θάσου ΠΕΚ, ενώ δήλωσε στην διάθεση του ευρωβουλευτή για συνεργασία για κάθε τοπικό θέμα το οποίο θα μπορούσε να αναδειχτεί με την υποστήριξή του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

»Θέλω να εκφραστώ με τα καλύτερα λόγια για του συμπολίτες μας που σας συνοδεύουν, προεξάρχοντος του κ. Ιωαννίδη που είναι ένας άνθρωπος με μακρά ιστορία και προσωπικός μου φίλος», δήλωσε στη συνέχεια ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος δώρισε στον Νίκο Χουντή έναν τόμο της περιφέρειάς μας με την ιστορία της και τα μνημεία της, καθώς όπως είπε, είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με τον πολιτισμό και την ιστορία.

ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΙ

Από τη μεριά του ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, ευχαρίστησε τον κ. Μαρκόπουλο για το βιβλίο που του δώρισε, αλλά και για τη συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τα βασικά προβλήματα της περιοχής και της περιφέρειας Α.Μ.Θ.

»Ως ευρωβουλευτής πέρα από τα γενικά προβλήματα, η δική μου επιδίωξη είναι να αναδεικνύονται και τοπικά προβλήματα των περιφερειών που έχουν κοινά χαρακτηριστικά στο μέτρο του δυνατού, που να περνάνε και μέσα από το κοινοβούλιο, καθώς και με βάση των δυνατοτήτων που έχει ένας ευρωβουλευτής για να δώσει λύση και να αντιμετωπίζει τα προβλήματα. Η διάθεση μου είναι φιλική και συνεργατική με τις τοπικές αρχές, πολύ περισσότερο με τις αιρετές. Υπάρχει ένα ευρύτατο πρόγραμμα περιοδειών με φορείς, κινήματα και πολιτικές συγκεντρώσεις. Ευχαριστώ τον κ. Μαρκόπουλο που μου έδωσε μια εικόνα των βασικών προβλημάτων και για το ότι ανταλλάξαμε  κάποιες σκέψεις, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να δώσουμε λογαριασμό προς τους πολίτες. Άλλωστε βρισκόμαστε μπροστά από εκλογές όπου θα μας μετρήσουν όλους όλοι», ανέφερε από την πλευρά του στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Νίκος Χουντής.

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΑύξηση 35% στα αποθέματα και 45% στην παραγωγή μυδρογονανθράκων το 2018 για την Energean
Επόμενο άρθροΣχόλιο του Κωστή Σιμιτσή σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο