Στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ εξελέγη ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Ιορδάνης Παπαντίδης. Όπως σημείωσε ήταν μία σημαντική διαδικασία που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ήμουν σύνεδρος, ήμασταν από την Καβάλα 13 εκλεγμένοι και μαζί με τους πρώην βουλευτές όλοι μαζί περίπου στα 30 άτομα. Ήταν η πρώτη φορά που μπορούσαν να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά γι’ αυτό και δεν κατέβηκαν όλοι στην Αθήνα όπως τις προηγούμενες φορές. Ευχαριστώ πολύ τους Καβαλιώτες και τα υπόλοιπα μέλη από την Ελλάδα που με ψήφισαν».

ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Για το Συνέδριο είπε ότι «ήταν μεγάλο, άλλωστε η Νέα Δημοκρατία είναι κυβερνόν κόμμα και για πρώτη φορά έγινε ηλεκτρονική ψηφοφορία. Εκλέχθηκε η Πολιτική Επιτροπή, είναι 150 τα μέλη της σε όλη την Ελλάδα, με ποσόστωση 40% των γυναικών, δηλαδή οι 90 είναι άντρες και οι 60 γυναίκες. Η Πολιτική Επιτροπή συνεδριάζει με τους 300 βουλευτές και από κάθε Νομό ο δήμαρχος της πρωτεύουσας και όσοι είναι φυσικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Να ευχαριστήσω και πάλι τους Καβαλιώτες και τους βουλευτές της Καβάλας που σύσσωμα με πρότειναν και με στήριξαν για να καταφέρω να εκλεγώ. Σε πολλές περιόδους είχαμε μέλη στην Πολιτική Επιτροπή, όπως η Μαίρη Δαλακούδη, η Βάσω Παπουτσή Μήττα, ο Μένανδρος Μαρινάκης, ο Φώτης Πασχαλίδης. Τώρα συμφώνησαν όλοι στο πρόσωπό μου κει εκλέχθηκα».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαντίδης έμεινε στην Αθήνα καθώς την Τετάρτη συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή.

Προηγούμενο άρθροΤην παραίτηση της υπέβαλλε η Ελεωνόρα Καζαντζίδου απο το ΔΣ του Νοσοκομείου Καβάλας
Επόμενο άρθρο“Τρία χρόνια χωρίς μόνιμο προσωπικό το Ειρηνοδικείο Θάσου” δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Καβάλας Συμεών Μαυρίδης