ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ΞΑΝΘΗΣ

Συμπληρώνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην πόλη της Ξάνθης αποτελεί πόλο έλξης των νέων από την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Με τεχνογνωσία 50 ετών στην επαγγελματική κατάρτιση, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και σημαντικές συνεργασίες, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει επιλογές άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης σε περισσότερες από 90 προσεκτικά επιλεγμένες ειδικότητες. 

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360  Ξάνθης λειτουργούν 12 τομείς σπουδών που καλύπτουν όλα τα σύγχρονα επαγγέλματα της αγοράς: Γαστρονομία, Τουριστικά Επαγγέλματα, Μηχανοτρονική & Τεχνικά Επαγγέλματα, Μόδα & Ομορφιά, Παραϊατρικά Επαγγέλματα, Πληροφορική & Ηλεκτρονικά, Οικονομία & Διοίκηση, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Παιδαγωγικά & Κοινωνικές Υπηρεσίες, Performing Arts, Αγροτική Κατάρτιση.

Οι σπουδές διαρκούν δύο χρόνια, με ένα επιπλέον εξάμηνο πρακτικής άσκησης, και οδηγούν σε Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, που αναγνωρίζεται σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και στο δημόσιο τομέα. 

Τα μαθήματα διεξάγονται μέσα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που έχουν βραβευτεί για την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια τους στα Interiors Awards 2021. Τη διδασκαλία έχουν αναλάβει κορυφαίοι εκπαιδευτές με σημαντική προϋπηρεσία και προσωπικές διακρίσεις στο επάγγελμα τους.

Το πρόγραμμα σπουδών εμπλουτίζεται με μια σειρά από masterclasses και webinars από τους κορυφαίους επαγγελματίες κάθε χώρου, ενώ οι εκπαιδευτικές συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του επαγγελματικού προφίλ των σπουδαστών.

Το οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας εξασφαλίζει πρακτική άσκηση σε όλους τους σπουδαστές, προτείνει θέσεις μόνιμης απασχόλησης και δρα συμβουλευτικά, υποστηρίζοντας τους σπουδαστές όσα χρόνια κι αν περάσουν από την αποφοίτηση τους.

Όλα τα προγράμματα σπουδών και οι υπηρεσίες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρονται ψηφιακά, από απόσταση και με ασφάλεια, όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Αυτή την περίοδο, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 δέχεταιαιτήσεις εγγραφών για τα Νέα Τμήματα Οκτωβρίου 2021, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους της περιοχής να αποκτήσουν ουσιαστική κατάρτιση και γνώση, χωρίς να απομακρυνθούν από τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ΞΑΝΘΗΣ
  • Σπούδασε στον Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στην Ξάνθη με προνομιακά δίδακτρα.

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: Στην κορυφή της Εκπαίδευσης

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 λειτουργεί σε 7 πόλεις: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο. Έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2015 και ISO 27001:2013 και είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης. Έχει διακριθεί επί σειρά ετών ως «Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς» στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων Golden Awards. Σύμφωνα με έρευνα της MRB Hellas, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχει επικρατήσει στη συνείδηση σπουδαστών και γονιών ως «το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του», ενώ σύμφωνα με έρευνα της Μονάδας Ερευνών του ΠΑ.ΜΑΚ. «9 στους 10 σπουδαστές αισθάνονται υπερήφανοι που σπουδάζουν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, δηλώνοντας πως θα το επέλεγαν ξανά για τις σπουδές τους και θα το πρότειναν στους φίλους τους».

Οι Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων καθημερινά από τις 9:00πμ ως τις 9:00μμ για να ενημερώσουν αναλυτικά για τα προγράμματα σπουδών που λειτουργούν και τα ειδικά προνομιακά δίδακτρα που ισχύουν για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2021.

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης:  Λεοναρδοπούλου 1 & Λεωφ. Γ. Κονδύλη | τηλ. 2541020360 | iekdelta360.gr | xanthi@delta360.gr

Προηγούμενο άρθροΒάσεις 2021: Ίσως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου η ανακοίνωση – Με sms τα αποτελέσματα
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια δήλωση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Κώστα Βακιρτζή, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Δημήτρη Μπακοχρήστο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο