Για κακόβουλα και ψεύδη δημοσιεύματα κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κ. Γιώργος Γραμμένος αναφορικά με τα οικονομικά ελλείμματα στα ταμεία του Δήμου Καβάλας.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «πήρε μεγάλη διάσταση το θέμα επειδή κάποιοι κακόβουλοι, είτε είναι του έντυπου Τύπου είτε είναι αυτοί που διαρρέουν τις πληροφορίες, προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να χτυπήσουν την κα δήμαρχο. Πρόκειται για τελείως κακόβουλα ψεύδη, συκοφαντικά δημοσιεύματα από ανθρώπους οι οποίοι κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, σαν τα σκουλήκια, σαν τους αρουραίους, τυφλοπόντικες που κυκλοφορούν στους υπονόμους, προσπαθούν να σπιλώσουν την παράταξη του Δήμου Καβάλαςκαι την κα δήμαρχο. Τους πληροφορώ με κάθε επισημότητα ότι αυτή η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό και σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν. Σας βεβαιώνω ότι τίποτα απ’ όσα εντέχνως διαρρέουν είτε στον φιλικό τους Τύπο είτε σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν ισχύει. Όλα είναι πεντακάθαρα και μάλιστα από υπερβολική ευθιξία, κατά την άποψή μου, ήδη ο αντιδήμαρχος οικονομικών έχει ζητήσει έλεγχο από ορκωτούς λογιστές οι οποίοι θα συντάξουν τη σχετική έκθεση και τότε θα κλείσουν πολλά στόματα και ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.

Όλα αυτά έχουν να κάνουν και με την προεκλογική περίοδο. Είναι τρόποι, είναι στρατηγικές τις οποίες μηχανεύονται κάποιοι. Σκουλήκια τους λέω, απατεώνες, συκοφάντες, λασπολόγους. Τους προκαλώ να βγουν και να μου κάνουν μήνυση. Κρυβόμενοι πίσω από ανώνυμες καταγγελίες οι οποίες καμία βάση δεν έχουν, καμία αλήθεια».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΕφορία: Χωρίς φόρο και χωρίς τεκμήριο τα λεφτά από… διαζύγιο
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Καβάλας