Βάζουμε το νερό , το ξύσμα και το μέλι σε μια κατσαρόλα μέχρι να πάρει μια βράση.Το αφαιρoύμε από την φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και καβουρδίζουμε το σιμιγδάλι πάρα πολύ καλά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα. Προσθέτουμε το ταχίνι και ανακατεύουμε να λιώσει καλά. Προσθέτουμε μέσα στο μείγμα με το σιμιγδάλι το σιρόπι σιγά σιγά με κλειστεί φωτιά. Ξανά ανοίγουμε την φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει. Το βάζουμε σε μια φόρμα και αφήνουμε για μια ώρα να παγώσει. Πασπαλίζουμε με κανέλα και καρύδι τριμμένο. Καλή επιτυχία.

Προηγούμενο άρθροΣυναγερμός στην Ξάνθη – Έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου
Επόμενο άρθρο“Μπλόκο” στην έξοδο του Πάσχα με drones και διόπτρες – Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.