Χθες, σημαντική πολιτική στιγμή για τη χώρα, χαρακτήρισε ο πρώην βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Παπουτσής, με δήλωση του στα τοπικά μέσα το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, που διεξάγεται σήμερα Σάββατο και αυριο Κυριακή 31/3 στον Πειραιά (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας).

Το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής γίνεται ακόμη πιο σημαντικό αν λάβουμε υπόψη μας τη συγκυρία μέσα στην οποία διεξάγεται. Είναι όμως μια σημαντική πολιτική στιγμή για εμάς, καθώς οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε και σε ιδεολογικό και σε πολιτικό επίπεδο τις θέσεις μας αναφορικά με όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα, αλλά και με μια καθαρή γραμμή να ορίσουμε τις βασικές και ουσιώδεις – θεμελιώδεις διαφορές που έχουμε με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που μέσα σε μια πανικόβλητη κατάρρευση του, επιχειρεί να λεηλατήσει τη δική μας παράταξη. Όπως επίσης να ορίσουμε με καθαρό τρόπο τις διαφορές μας με τη Νέα Δημοκρατία, που ετοιμάζεται να φορέσει μια αλαζονική φορεσιά, στηριζόμενη κυρίως σε μια μεγάλη δημοσκοπική διαφορά που έχει από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Είμαστε εδώ λοιπόν και με βάση τη συγκυρία που οδηγεί ούτως ή άλλως σε μια εκ των πραγμάτων διαφορετική κατάσταση μετά τις εκλογές που διεξάγονται είτε τον Μάιο, όπως οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές, είτε αναφορικά με τις εθνικές εκλογές, που σε κάθε περίπτωση με ορίζοντα τη συνταγματική επιταγή θα διεξαχθούν μέχρι το φθινόπωρο του 2019. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε συνέχεια του συνετού και υπεύθυνου δημοσίου λόγου που διατυπώνουμε όλα τα τελευταία χρόνια για την επόμενη μέρα στη χώρα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο Δημήτρης Παπουτσής.

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΕργάζεται, πλέον, κανονικά υπάλληλος στο κοινοτικό κατάστημα Αμυγδαλεώνα αλλά με λιγότερες αρμοδιότητες
Επόμενο άρθροΘόδωρος Μουριάδης: Να διατηρήσουμε ζωντανή και σε λειτουργία τη ΒΦΛ