Στις 10 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας με πολλά δρώμενα και εκπτώσεις από πλευράς των καταστηματαρχών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Βασίλη Λεμονίδη έχουν φτάσει οργανωτικά σε πολύ καλό σημείο.

Ο κ. Λεμονίδης δήλωσε ότι «είμαστε περίπου ένα μήνα πριν τη Λευκή Νύχτα που φέτος θα γίνει στις 10 Μαΐου. Όσον αφορά τους φορείς που θα συγχρηματοδοτήσουν και βοηθούν όπως κάθε χρόνο, το Επιμελητήριο Καβάλας, ο δήμος και η Δημωφέλεια, πολύ γρήγορα κλείσαμε όλες τις συζητήσεις και όσον αφορά αναλυτικά τα δρώμενα τα οποία θα υποστηρίξουν οι εν λόγω φορείς. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο συζητήσεων και συμφωνιών. Η εταιρεία που για άλλη μία χρονιά έχει αναλάβει το πρότζεκτ, το «τρέχει» πάρα πολύ και έρχεται σε συμφωνία με όλα αυτά τα μουσικά δρώμενα που θα λάβουν μέρος εκείνη τη μέρα. Υπάρχει ένα πρόβλημα όσον αφορά τη χρηματοδότηση από την Περιφερειακή Ενότητα το οποίο προσπαθούμε να επιλύσουμε διότι υπάρχουν κάποια διαδικαστικά ή κάποια θέματα τα οποία με καλή θέληση εμείς προσπαθούμε να τα επιλύσουμε. Αν δεν λυθούν, θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Πάντως είμαστε σε πολύ καλό σημείο και νομίζω ότι για άλλη μία χρονιά θα ζήσουμε μία λευκή νύχτα κατά την οποία ο κόσμος θα κατέβει, θα καταναλώσει, θα διασκεδάσει και θα περάσει όμορφα. Είναι κάτι που το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην πόλη μας, να δείχνουμε μία εικόνα ζωντανής πόλης, που χαίρεται, διασκεδάζει και καταναλώνει».

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ

Για την κίνηση στην αγορά αυτό το διάστημα είπε ότι «πάντοτε το Μάρτιο είναι πεσμένη, απλά φέτος ζήσαμε το χειρότερο Μάρτιο. Όλοι οι συνάδελφοι έχουν να πούνε για τη μεγάλη πτώση του Μαρτίου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός ο μήνας είναι πάντα μεταβατικός, ο μήνας που περνάμε από το χειμώνα προς την άνοιξη. Τα εμπορεύματα λιγοστεύουν και έρχονται καινούργια για τη νέα σεζόν. Τώρα, πλέον, πρέπει να προχωρήσουμε στην πασχαλινή περίοδο, να καλυτερεύσει και η θερμοκρασία και ο καιρός ούτως ώστε να έχουμε την ανάλογη κίνηση και σιγά- σιγά να μπούμε στην ανοιξιάτικη περίοδο».

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΚρίσιμες χαρακτήρισαν τις Ευρωεκλογές οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Επόμενο άρθροΣε πολύ καλό δρόμο τα οικονομικά της ΔΕΥΑΚ σύμφωνα με την Προϊσταμένη των Οικονομικών Λειτουργιών, Ελένη Σοφιανίδου