Λίγες μέρες μετά την τελευταία συνάντηση που είχε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τους εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα στη Χρυσούπολη, βρέθηκε και πάλι σήμερα σε Νέστο και Παγγαίο με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Στύλιο. Συζήτησαν τα μείζονα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων στην ιδιαίτερα παραγωγική περιοχή του Νέστου, και τις λύσεις που μπορούν να δρομολογηθούν, μέσα από νέα εργαλεία που σχεδίασε η κυβέρνηση.

Μαζί με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Στύλιο βρεθήκαν επίσης στον Δήμο Παγγαίου, όπου συνάντησαν εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η δέσμευση του υφυπουργού ότι θα εξασφαλιστούν επιπλέον κονδύλια για καταβολή ενίσχυσης στα επιτραπέζια σταφύλια, στα πλασια του κανονισμού για τις deminimis ενισχύσεις, προς ανακούφιση των πληγέντων καλλιεργητών. Στο ίδιο κλίμα ανέφερε πως και για τους ελαιοκαλλιεργητές όσοι δεν εισέπραξαν deminimis ενίσχυση λόγω πανδημίας θα μπορέσουν να εισπράξουν τώρα ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία.

Παράλληλα συζήτησαν τα προβλήματα που τέθηκαν ώστε να αναζητηθούν λύσεις, ενώ έγιναν γνωστά μέτρα ανακούφισης που έχει δρομολογήσει η Κυβέρνηση για τον αγροτικό τομέα.

Προηγούμενο άρθροΕπίδομα 200 ευρώ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πληρωμής
Επόμενο άρθροΣημαντική συνάντηση Παναγιωτόπουλου-Στύλιου με τους εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα αλλά και των σχετιζόμενων φορέων στο Παγγαίο