Επισκεφθήκαμε στις 27/12/2019 με την ομάδα της “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ” την Καβάλα και την Ελευθερούπολη ώστε να ανταλλάξουμε ευχές με τους πολίτες και να ακούσουμε από κοντά τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Εκεί συναντήσαμε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Βασίλη Λεμονίδη καθώς και τον Γεν. Γραμματέα κ. Ιωάννη Κελγιώργη οι οποίοι μας περιέγραψαν την εμπορική κίνηση των καταστημάτων κατά την διάρκεια των εορτών.

Στην Ελευθερούπολη επισκεφθήκαμε τον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κκ Χρυσόστομο και ανταλλάξαμε ευχές για τον ερχομό του νέου έτους.

Στη συνέχεια συναντήσαμε τον Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως &Θάσου κκ Στέφανο για να του ευχηθούμε για την ονομαστική του εορτή.

Στις συναντήσεις μας δεν θα γινόταν να μη συμπεριλάβουμε την επίσκεψη μας στην Αστυνομική Δ/νση Καβάλας για να τους συγχαρούμε από κοντά για την πρόσφατη επιτυχία τους και για την ασφάλεια που προσφέρουν στους πολίτες.

Όσο στην Ελευθερούπολη τόσο και στην Καβάλα οι ανταλλαγές ευχών με τους πολίτες ήταν πλούσιες και εποικοδομητικές για την “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ”. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά!!!

Προηγούμενο άρθρο1 εκατ.€ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για τη δημιουργία θερμοκοιτίδας στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΝέο διοικητικό συμβούλιο στην ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ