Χωρίς λίστα, όπως είχε ακουστεί το τελευταίο διάστημα, αλλά με σταυρό προτίμησης, όπως και το 2019, θα διεξαχθούν οι ευρωεκλογές του Ιουνίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Παπαντίδης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο, αλλά και για το επικείμενο προσυνέδριο του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑ

”Το απόγευμα της Δευτέρας (11/3) θα πραγματοποιηθεί στο ”Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο” στη Θεσσαλονίκη το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Πάντοτε πριν από το συνέδριο πραγματοποιούνται προσυνέδρια, έτσι θα γίνει και αυτή τη φορά, λίγο πριν το συνέδριο μας που θα διεξαχθεί από τις 5 μέχρι τις 7 Απριλίου. Θα είναι ένα συνέδριο αρχών και θέσεων, ενώ θα ακολουθήσει ένα ακόμη συνέδριο τον Σεπτέμβριο, το οποίο θα αφορά τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας”, ανέφερε σχετικά ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 21 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ

”Παράλληλα, προετοιμαζόμαστε και για τις ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου. Είμαστε σε μία συνεχή προεκλογική δραστηριότητα. Ακόμα φυσικά δεν έχουν κλείσει τα ψηφοδέλτιά μας. Ακούγονται διάφορα ονόματα από όλα τα κόμματα φυσικά. Οι ευρωεκλογες θα γίνουν με το ισχύον σύστημα διότι ακούσαμε ότι θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις και ότι θα διεξαχθούν με λίστα. Το θέμα έχει κλείσει, θα γίνουν κανονικά με σταυρό, όπως και οι προηγούμενες. Θα πάμε με το ίδιο σύστημα όπως και στις προηγούμενες ευρωεκλογές στη 2019. Συνολικά 21 είναι οι έδρες που έχουμε ως χώρα. Η Νέα Δημοκρατία έχει τις 8 κι ευελπιστούμε να κρατήσουμε αυτές τις έδρες. Θα γίνει η μάχη του σταυρού όπως λέμε, για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές”, σημείωσε καταληκτικά ο Ιορδάνης Παπαντίδης.

Προηγούμενο άρθροΆδωνις Γεωργιάδης: Η Αλεξανδρούπολη θα έχει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια
Επόμενο άρθροΠεριμένουν ενημέρωση στο Νοσοκομείο Καβάλας οι γιατροί για τα απογευματινά ιατρεία όπως δηλώνει ο Γιώργος Τεπελόπουλος