Την Αλεξανδρούπολη ως την πόλη με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια ανέδειξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Αυτιά. Χαρακτηρίζοντάς την ως «πόλη-κλειδί» έκανε ειδική αναφορά στα δύο μεγάλα έργα της περιοχής στα οποία συμμετείχε ενεργά ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εκείνη την περίοδο, στο έργο του FSRU αλλά και στη συμφωνία της οικογένειας Κοπελούζου με τη ΔΕΗ για τη «Μονάδα Ηλεκτροπαραγωγής Αλεξανδρούπολης».

«Είχα συμμετάσχει ως υπουργός σε δύο μεγάλα έργα εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Στον FSRU και στη συμφωνία της οικογένειας Κοπελούζου με τη ΔΕΗ για τη μεγάλη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος».

«Η Αλεξανδρούπολη», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «είναι η πόλη που θα έχει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Είναι μια πόλη-κλειδί που η κυβέρνηση την έχει ξεχωρίσει στα γεωστρατηγικά της σχέδια, όπως και οι Αμερικάνοι έχουν κάνει πολλά πράγματα στην περιοχή εκεί».

«Όλοι μας έχουν τεράστιες προσδοκίες από εκεί» κατέληξε ο υπουργός.

Προηγούμενο άρθροΣαρακοστή: Ρεκόρ ακρίβειας για τον χαλβά – Ακριβότερος έως και 46,2%
Επόμενο άρθροΣε ετοιμότητα η ΝΔ Καβάλας ενόψει των Ευρωεκλογών όπως δηλώνει ο Ιορδάνης Παπαντίδης