Σωτήρια ήταν η επέμβαση αστυνομικών για έναν ηλικιωμένο και την τρίχρονη εγγονή του που είχαν παρασυρθεί από χείμαρρο στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Σερρών πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή, όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό και κινήθηκαν προς το σημείο.

Το ατυχές συμβάν έλαβε χώρα αργά το μεσημέρι της Πέμπτης(27/04), όταν το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε 69χρονος με την τρίχρονη εγγονή του παρασύρθηκε από χείμαρρο με κίνδυνο αμφότεροι να πνιγούν.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο ένας από τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βούτηξε στα νερά του χειμάρρου, διασώζοντας πρώτα την ανήλικη και στη συνεχεία τον παππού της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Ο παππούς και η εγγονή παρελήφθησαν από τους οικείους τους και είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, μετά από άμεση επέμβαση, βοήθησαν ηλικιωμένο άνδρα και την τρίχρονη εγγονή του, που είχαν παρασυρθεί από χείμαρρο.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια περιπολίας έξω από την πόλη των Σερρών, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας και η τρίχρονη εγγονή του, είχαν παρασυρθεί με μοτοποδήλατο από χείμαρρο, με κίνδυνο πνιγμού.

Άμεσα αστυνομικός, βούτηξε στα νερά του χειμάρρου, διασώζοντας πρώτα την ανήλικη και στη συνέχεια τον παππού του κοριτσιού, τους οποίους μετέφερε με ασφάλεια.

Οι διασωθέντες παρελήφθησαν από οικείους τους και είναι καλά στην υγεία τους».

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς Τιερύ Μπρετόν
Επόμενο άρθροΤο nownews.gr ρωτά τους αναγνώστες του- Έρευνα για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια στο Ν.Καβάλας