[ad_1]

Είχαν καιρό να υποδεχτούν οι φορείς μας ένα “υψηλό” πρόσωπο στο Ν.Σερρών και η επίσκεψη του Προέδρου της Σερβικής Δημοκρατίας Τ.Νικολιτς έδωσε τροφή για διάφορα παραπολιτικά σχόλια. Το FONH.GR εντόπισε ορισμένα στιγμιότυπα που πέρασαν απαρατήρητα… Δείτε την αναμνηστική φωτογραφία με τον Σέρβο Πρόεδρο (εφ. Η Πρόοδος), ο καθένας κοιτάει όπου θέλει και ελάχιστοι κοιτάνε το …”πουλάκι”!

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ.Τζιτζικώστας εμφανώς χαρούμενος ή για να δώσει μια “ανώτερη διάσταση” στην επίσκεψη “αναβάθμισε” την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών σε… Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας! Μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία στο Twitter για να μας “πείσει” ότι έτσι είναι… (Εκτός αν έγινε και δεν το γνωρίζουμε)

Μετά τη σύντομη ξενάγηση από την Ηγουμένη της Ιεράς Μονής, η φιλόξενη αδελφότητα αφού προσέφερε το καθιερωμένο μοναστηριακό κέρασμα ήρθε πιο κοντά με τον Πρόεδρο!!! (εφημ Ανεξάρτητος φωτο) Μάλιστα δεν ήταν και λίγοι όσοι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν πως μαζί με τον Πρόεδρο ήρθε και η γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ… Σία Κοσιώνη!

Η Προεδρική Λιμουζίνα του κ.Νίκολιτς μαγνήτισε τα βλέμματα των Σερραίων… (φωτο Ανεξάρτητος)

 

[ad_2]

Πηγή (δείτε όλο το άρθρο)

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Κομοτηνής για τα αδέσποτα
Επόμενο άρθροΠαραλία Αλεξανδρούπολης… Μια βόλτα… 7 παρανομίες