H υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Καβάλας, συνεχίζει τις παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 το πρωί της Τετάρτης (13/5) ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης.

Στην συνοικία της Παναγίας τα συνεργεία της υπηρεσίας ολοκλήρωσαν το κόψιμο των χόρτων ενώ σήμερα έμειναν έμειναν δύο άτομα όπου σκουπίζουν και βάφουν τα σκαλοπάτια που υπάρχουν σε διάφορες γειτονιές.

Επίσης, συνεργεία βρέθηκαν από νωρίς στο Περιγιάλι στις παλιές εργατικές κατοικίες, στον Άγιο Λουκά, στην Ερυθρού Σταυρού στάση Μέγαρα και στον Βύρωνα. Επίσης θα ενισχυθεί η υπηρεσία με 10 άτομα της πυροπροστασίας.

“Πιστεύω μέχρι τέλη Μαϊου να καθαρίσουμε την πόλη από τα χόρτα και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Συγχρόνως αρχίζουν και οι γιορτές στον Αγ. Κωνσταντίνος, και στην Αγ. Τριάδα και πρέπει να καθαριστούν και εκείνα τα σημεία”, σημείωσε ο κ. Σταυρίδης.

Επίσης σειρά παίρνουν και τα σχολεία. Αύριο συνεργεία θα καθαρίσουν το 6ο γυμνάσιο, να ώστε να είναι έτοιμο, όταν οι μαθητές επιστρέψουν στις αίθουσες.

Στο Παληό θα πάει η υπηρεσία θα πάει από την ερχόμενη εβδομάδα, λόγω προβλήματος σε μηχάνημα.  Βάρος δόθηκε στο “Κωτσάλου” καθώς υπήρχε μεγάλη ποσότητα από ογκώδη αντικείμενα και στρώματα.

Σήμερα επίσης τοποθετούνται και οι νέοι κάδη ανακύκλωσης στο κέντρο της πόλης, ο μπλε με κίτρινο καπάκι.

Επίσης το μεσημέρι ήταν προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη για το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας με όλους τους φορείς και τους προέδρους των τοπικών κοινωνιών.

Το απόγευμα τις Τετάρτης επίσης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με πολιτιστικούς συλλόγους, Χωράφα και Αγ. Κωνστνατίνος που είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, ώστε να σταθούν αρωγοί με το εθελοντικό τους έργο όπου αυτό χρειαστεί.

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κυριάκος Σταυρίδης στο Lobby 101.8 από το 1.22.25 έως 1.28.35

 

 

Προηγούμενο άρθροΣτην θάλασσα οι Καβαλιώτες | Αρκετός κόσμος στην Καλαμίτσα
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Εμπορικού Συλλόγου και Δήμου Δράμας για την τόνωση της αγοράς