«Επίθεση» στον ΣΥΡΙΖΑ εξεπάλυσε και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή την κατάθεση της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήρια για φακέλους και τσάντες με χρήματα που κατευθύνονταν προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η καταγγελία για ύπαρξη σκοτεινών συναλλαγών με διαδρομές μαύρου χρήματος, που συνέδεσαν την περίοδο 2015-19 τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους και συμφέροντα, πλήττει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία της πολιτικής ζωής», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη ζητώντας παράλληλα από τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Τα όσα κατατέθηκαν χθες στο ειδικό δικαστήριο στη δίκη του Νίκου Παππά είναι σοκαριστικά.

Η κατάθεση της κ. Διαμαντή για φακέλους και τσάντες με χρήματα που κατευθύνονταν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

Η καταγγελία για ύπαρξη σκοτεινών συναλλαγών με διαδρομές μαύρου χρήματος, που συνέδεσαν την περίοδο 2015-19 τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους και συμφέροντα, πλήττει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία της πολιτικής ζωής.

Η λογοδοσία και η διαφάνεια είναι αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί η κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους θεσμούς».

Προηγούμενο άρθροΣτην Κομοτηνή ο Δήμαρχος Καβάλας- Σύσκεψη Δημάρχων υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Οι νέοι εμπιστεύονται την ομάδα του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ για το μέλλον της Καβάλας και των Φιλίππων