Πρωτοβουλίες Μ. Λαζαρίδη για το ΚΕΠ Αμυγδαλεώνα

Η δημιουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) στον Αμυγδαλεώνα, το οποίο εγκαινιάζεται σήμερα, Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, αποφασίστηκε στις 29 Νοεμβρίου 2019, στη συνάντηση που είχε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά, παρουσία του δημάρχου Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη.

Αποτελούσε πάγιο και διαχρονικό αίτημα των κατοίκων του χωριού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, καθώς θα εξυπηρετεί πολίτες και από γειτονικά χωριά.
«Πάνω από όλα βάζουμε τους συμπολίτες και γι’ αυτό ικανοποιούμε δίκαια αιτήματα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους», είχε τονίσει μετά τη συνάντηση ο κ. Λαζαρίδης, προσθέτοντας: «Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Δουλεύουμε καθημερινά για να πετύχουμε μικρά, αλλά σημαντικά βήματα για μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και λειτουργικά ανεπτυγμένη κοινωνία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάμε την Καβάλα ψηλά».

Στις 12 Ιουνίου 2020, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Λαζαρίδης έκανε γνωστό ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) στον Αμυγδαλεώνα θα λειτουργούσε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (καθυστέρησε λόγω της πανδημίας).
Την είδηση αυτή είχε μόλις κάνει γνωστή στον κ. Λαζαρίδη ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργος Γεωργαντάς, κατόπιν επικοινωνίας που είχαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Hot this week

Στην Καβάλα την Δευτέρα ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Δημήτρης Μαρκόπουλος

Την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2026 ημέρα Δευτέρα, πρόκειται να...

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το 3ο Kavala Summer Shopping Night

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το...

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων της Θάσου με την Manager της Wiss Air Group

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, παρευρέθηκε στο...

Topics

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το 3ο Kavala Summer Shopping Night

Ικανοποίηση επικρατεί στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας από το...

Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων της Θάσου με την Manager της Wiss Air Group

Μετά από πρόσκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου, παρευρέθηκε στο...

Σειρά επισκέψεων υπουργών και υφυπουργών στην Καβάλα ενόψει της 90ής ΔΕΘ

Σειρά επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας θα πραγματοποιήσουν από...

Μακάριος Λαζαρίδης: Και οι ορεινές περιοχές έχουν ζωή…

Το ζήτημα της ελλιπούς τηλεπικοινωνιακής κάλυψης σε ορεινές κοινότητες...

4,8 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες αγρότες των Τεναγών Φιλίππων – «Η απόφαση ελήφθη»

Μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για τους αγρότες των Τεναγών...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες