Σε πλήρη εφαρμογή τέθηκε η ελεγχόμενη στάθμευση στην συνοικία της Παναγιάς. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας κ. Χρήστο Τσιτσιλικακη το μέτρο έχει απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «από την Πέμπτη που ξεκίνησε να είναι εντατικότερος ο έλεγχος στην συνοικία της Παναγίας, προχωράει πάρα πολύ καλά. Επειδή πάμε πολύ συχνά και η Δημοτική Αστυνομία κι εγώ σε όλη τη χερσόνησο, είναι πάρα πολύ καλή η κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι στις πρώτες 2-3 μέρες είχαμε αρκετές κλήσεις, ιδιαίτερα από τουρίστες που είτε δεν γνώριζαν, είτε δεν είχαν δει τις ταμπέλες, είτε δεν ενημερώθηκαν. Στη συνέχεια βελτιώθηκε η κατάσταση. Και την Κυριακή ήταν πολύ καλή η κατάσταση και σήμερα (σ.σ. χθες), που είναι τρία παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας για έλεγχο. Νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά».

ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Πρόσθεσε ότι «οι κάρτες έχουν ολοκληρωθεί κατά 95%. Το υπόλοιπο 5% δεν είναι θέμα της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά αμέλειας κάποιων πολιτών της τελευταίας στιγμής, που είτε καθυστέρησαν, είτε δεν ήρθαν, είτε δεν βρήκαν δικαιολογητικά κλπ. Προσπαθούμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στον τρόπο σήμανσης. Από εβδομάδα θα δούμε, ίσως κάποιες φωτιζόμενες ταμπέλες μπορέσουμε να προσθέσουμε, κάποιες παραπάνω διαγραμμίσεις να κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε και τους συμπολίτες μας και τους τουρίστες και τους δημοτικούς αστυνομικούς για να γίνει πιο εύκολο το έργο τους».

Για το αν υπήρξαν αντιδράσεις, είπε ότι «όταν γίνεται ένα μέτρο, σίγουρα υπάρχουν. Οι κάτοικοι ήταν ενημερωμένοι εδώ και χρόνια για το μέτρο. Αντιδράσεις θα υπήρξαν από κάποιους που έφαγαν κλήση γιατί δεν το γνώριζαν ή γιατί έκαναν πως δεν το γνώριζαν. Αυτό δεν τελειώνει.

Γενικά, πάμε πολύ καλά και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε έτσι».

Προηγούμενο άρθροΣάββας Μιχαηλίδης: Είμαστε κάθετα αντίθετοι στις συνενώσεις των ΔΕΥΑ
Επόμενο άρθροΑπάντηση Μ. Λαζαρίδη στη Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη