ktel166-604x344

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε χθες το πρωί στο γραφείο του προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Κώστα Πανταζή. Τη συνέντευξη εκτός από τους δημοσιογράφους παρακολούθησαν πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

Ο Κώστας Πανταζής αναφέρθηκε σε ειδικά τιμολόγια που θα εφαρμοστούν από την 1η Νοεμβρίου, αφού το Υπεραστικό ΚΤΕΛ αντιλαμβάνεται τη δυσκολία των πολιτών στην εποχή που διανύουμε. Πρόκειται για προνομιακές τιμές εκ των οποίων ξεχωρίζει η προσφορά του οικογενειακού εισιτηρίου. Όταν λοιπόν οι γονείς θα ταξιδεύουν με το παιδί ή τα παιδιά τους, επιλέγοντας το Υπεραστικό ΚΤΕΛ για την μετακίνησή τους, μπορούν να επωφεληθούν έκπτωσης υψηλότερης του 50%.

Θέλουμε να ταξιδεύουν μαζί οι οικογένειες, σημείωσε ο Κώστας Πανταζής και ανακοίνωσε:

«Οικογενειακό εισιτήριο με έκπτωση 25% στους γονείς και 50% στα παιδιά. Όσοι θα ταξιδέψουν προς Αθήνα με λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ από την 1η Νοεμβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου, δικαιούνται ένα επιπλέον ταξίδι στην Αθήνα ως δώρο. Αυξάνονται οι εκπτώσεις στις πολλαπλές μετακινήσεις. Έτσι, όποιος χρησιμοποιεί καθημερινά το λεωφορείου του ΚΤΕΛ μπορεί να εξασφαλίσει έκπτωση της τάξεως του 50%».

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ επεσήμανε ότι οι προσφορές για το οικογενειακό εισιτήριο και οι αυξημένες εκπτώσεις για πολλαπλές μετακινήσεις θα αρχίσουν να ισχύουν από την 1η Νοεμβρίου. Παρατήρησε ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα το Υπεραστικό ΚΤΕΛ θα εφαρμόζει ανάλογες πρωτοβουλίες. Αναφερόμενος στα δρομολόγια του εξωτερικού, διευκρίνισε ότι όλα συνεχίζουν να εκτελούνται κανονικά με την προοπτική επανασύνδεσης με πόλη της Γερμανίας.

Γενικότερα, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας παρουσιάζει ένα σύγχρονο πρόσωπο, προσαρμόζει ευέλικτα τις δυνατότητες του σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής, αφουγκραζόμενο τα μηνύματα που στέλνουν οι επιβάτες του.

Προηγούμενο άρθροNέος γύρος Λαζαρίδη – Καρασαβόγλου
Επόμενο άρθροΣυνάντηση βουλευτών – Δημάρχου με την Κ. Παπανάτσιου