Ο κ Μάκης Παπαδόπουλος επικεφαλής της παράταξης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Νομαρχιακού συλλόγου ΑμεΑ ν. Καβάλας και προσέφερε ένα σημαντικό ποσό για την αγορά ενός προσθετικού μέλους κάτω άκρου το οποίο θα βοηθήσει το μέλος μας που το έχει ανάγκη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα διαβίωσης λόγω του ακρωτηριασμού του με αξιοπρέπεια.

Τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε με διακριτικότητα το συγκεκριμένο άτομο με αναπηρία να αισθανθεί ότι δεν είναι μόνο του και ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα σταθούν αλληλέγγυοι με κατανόηση και σεβασμό στον συνάνθρωπο.

Ελπίζουμε το παράδειγμα του αρχηγού της Δημοτικής Παράταξης ¨Ο Τόπος της ζωής μας¨ να γίνει αφορμή και για άλλες παρεμβάσεις που χαρακτηρίζονται από ενσυναίσθηση για τις ανάγκες της κοινωνίας και από τις υπόλοιπες ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ παρατάξεις της Καβάλας οι οποίες όταν χρειάζεται πρέπει να άρουν τους δισταγμούς τους και να είναι αρωγοί για την επίλυση ευαίσθητων αναγκών και προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Προηγούμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Το αφήγημα του Σύγχρονου Δήμου του κ. Μουριάδη απλά καταρρέει
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Παγγαίου δίπλα στους αγρότες